Програма ЗДРАВЕ на Vita Rama

Запишете се за участие в лятната здравословна програма на Vita Rama с място на провеждане хотел Еуфория Клуб, Боровец!

Програма ЗДРАВЕ е за гости с конкретни здравословни проблеми, които са готови да се доверят на природосъобразните методи за въздействие. Участието започва с индивидуална консултация със здравния екип на Vita Rama. На нея се разработва индивидуален хранителен режим, въздействащ на корена на пробема в целия организъм. Гостът е под наблюдение от екипа на Vita Rama, което продължава 2 месеца след края на програмата.

В програма ЗДРАВЕ специалистите на Vita Rama анализират състоянието ви и изготвят индивидуален хранителен режим, въздействащ върху широк кръг състояния, включително последствия от прекаран К-19. 

Гостите получават ежедневни практични съвети за пречистване, подкрепа при следването на режима и първите добри резултати, които ги мотивират по пътя напред! Намаляването на килограмите е желан страничен ефект от цялостното балансиране на организма. Всички участници в програма ЗДРАВЕ усещат обновена енергия, жизненост и оптимизъм!

Програма ЗДРАВЕ - Лято 2022, се провежда на едноседмични периоди от 1 юли до 11 септември 2022 г. в Боровец, Еуфория Клуб Хотел & Ризорт. Продължителността на програмата може да бъде 7, 14 или 21 дена.

Препоръчителен минимален период за участие 7 дни, с пристигане в петък след 14:00 часа.

Началните дати на провеждане на програмите са:

юли

1.07 /  8.07 / 15.07 / 22.07 / 29.07

август

5.08 / 12.08 / 19.08 / 26.08

септември

2.09

Ефектът на програмата е цялостно пречистване и детокс, чрез прилагане на комбинация от оздравителни практики и пълноценно растително хранене. Това ускорява самовъзстановителните сили на тялото във всички посоки, за да се усети ефекта на енергизиране, подмладяване и преодоляване последиците от различни боледувания. Обновената биохимия на тялото се отразява положително на ума и емоциите, с прилив на добро настроение и оптимизъм. Гостите и екипът на Vita Rama създават атмосфера на топло общуване, смях и радостни моменти.

Включете се в тази специална програма с много ползи за здраве, балансиране и подкрепа в новото време!

Програма ЗДРАВЕ включва:

 • Настаняване в удобни апартаменти с 1 спалня и хол в хотел Еуфория Клуб, Боровец;
 • Лична консултация, първоначална и последваща, с диетолог, нутриционист, лекар, специалист по физическа активност; изготвяне на индивидуален хранителен режим, според здравословното състояние на госта и ръководство за следване на режима след приключване на престоя;
 • Закуска, обяд и вечеря на блок маса с пълноценно растително хранене, приготвено по здравословната система на Vita Rama (без добавена рафинирана мазнина); Пресни сокове (от плодове и зеленчуци); Супер храни и добавки; Билкови чайове; Плодове; Салати (зеленчуци, зеленолистни, кълнове); Дресинги от семена и ядки; Готвени ястия (комбинация от зърнени, бобови храни и зеленчуци) – дипове, пастети, супи, кюфтета, безглутенови и лимецови хлябове, тестени изделия, интернационални ястия (лазаня, пица, спагети, суши), както и традиционни български ястия (баница, боб чорба, качамак, мусака, пататник, огретен, миш-маш), приготвени по здравословната технология Vita Rama.
 • Йога и дихателни упражнения - подходящи за всички нива;
 • Гимнастика, водна гимнастика, интензивни тренировkи, фитнес – всеки ден;
 • Лекции за здравословен начин на живот - всеки ден;
 • Кулинарнa работилницa;
 • Ежедневни разходки в Рила планина;
 • Детски занимания с аниматор 2 часа всеки ден;
 • Вечерни занимания - фолклорна вечер, музикални медитации, филми, занимателни практики, творчески ателиета.

Условия за участие:

 • Цената е 228 лв. на нощувка за 1 гост при двойно настаняване и включва: настаняване, всички активности в програмата, ползване на басейн, фитнес, открит паркинг, WiFi в целия хотел, сейф в апартамента, туристически данък, 9% ДДС.
 • за самостоятелно участие има доплащане 51 лв. на вечер.
 • деца се настаняват с доплащане според възрастта им:
  от 0 до 3г. - безплатно
  от 3 до 6г. - 40 лв. на нощувка
  от 6 до 12г. - 50 лв. на нощувка
  от 12 до 18г. - 88 лв. на нощувка

Плащане на сумата:

 • към момента на резервация се заплаща аванс от 400 лв. на гост;
 • останалата част от сумата се заплаща при настаняване.

Заявете участие, като попълните контактната форма тук! Ние ще се свържем индивидуално с Вас за консултация и резервация.


Програма ЗДРАВЕ