• Търси
  • Марка
    (1)
  • Цена
    лв.
    лв.
Изчисти всички
Изглед:

Безмълвното учение

3.00 лв.
Ръководство по медитация за начинаещи. "Медитацията е тишина, енергизираща и осъществяваща. Тишината е красноречив израз на неизразимото." Идеална книга за всеки, който желае да направи първи стъпки..

Вътрешното бягане и външното бягане: Йогийски тайни на бягането

13.00 лв.
С предисловие от Карл Люис.Тази книга е предназначена да служи за вдъхновение на бегачи и други спортисти, както и на всички, които се интересуват от спорт и поддържане на добра физическа форма. Тя це..

Еверест - стремеж

13.00 лв.
Еверест е символ на върховната висота и същевременно на човешката решимост да постигне тази висота. Духовният Еверест е единение с Твореца, и векове наред човечеството отчаяно се стреми съм тази най-б..

КНИГА "УСЕЩАНЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ" MADAL BAL

3.00 лв.
Книгата "Усещане за подмладяване" ще ви даде безценни съвети за подсилване на имунитета, чрез детоксикация на тялото. Тя представлява и пълно ръководство към Програмата за Отслабване, Пречистване и По..

Любов, радост, щастие

10.00 лв.
Книжката е двуезична - на български и английски език и е в джобен формат с размери 10.5 x 7.7 cm. "Искаш ли любов? Можеш да почувстваш любов. Опитай се да усетиш, Че всички се нуждаят теб. Ти можеш д..

Медитация

13.00 лв.
Съвършенството на човек в Божието удовлетворение.Научете се да медитирате с най-изчерпателното и разбираемо ръководство по медитация, писано някога. Представена с простота и яснота, характерни за твор..

Отвъд вътрешното

18.00 лв.
Философия за вътрешния живот. "Как бих могъл да изпълнявам отговорностите си в света и в същото време да израствам вътрешно и да откривам духовно удовлетворение?"Шри Чинмой Когато копнежът ви да узн..

Съкровищата на щастието

13.00 лв.
Вдъхновение и мъдрост, ръководещи вашия жизнен път.Предговор от Архиепископ Дезмънд Туту. "Аз се възхищавам на вашия живот в служба на човечеството за великата кауза на световния мир."Нелсън Мандела ..

Сърцето градина

15.00 лв.
Избрани афоризми за радост и вдъхновение.Радост, вдъхновение, лекота - всичко това се долавя в подбраните афоризми на Шри Чинмой.Световно признат като един от най-изтъкнатите духовни учители на нашето..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)