• Търси
  • Марка
    (7)
    (3)
  • Цена
    лв.
    лв.
Изчисти всички
Изглед:

Био Почистващ препарат Портокалово масло, 500 мл, AlmaWin

41.59 лв.
Почиства петна и остатъци от дъвки, мазнини, лак за нокти, растителни бои, лепила, животински и растителни масла. Премахва петна от дрехи и мека мебел, както и лоши миризми. Подходящ за почистване на ..

Био препарат за миялна машина, 25 таблетки, AlmaWin

18.79 лв.
Натуралните таблетки на AlmaWin за миялна машина са с лесна дозировка и отлични почистващи резултати. Осигуряват качествено почистване на всички видове съдове. Устойчиви хранителни частици, като нишес..

Био Препарат за прозорци и стъкло, 500 мл, AlmaWin

11.09 лв.
Оптималната комбинация от повърхностно-активни вещества и алкохол с помощта на вода ефективно премахва замърсяванията и оставя искрящ блясък без образуване на ивици. Освен за стъкло може да се използ..

Био препарат за съдове Мандарина, 1 л, AlmaWin

11.49 лв.
Био препарат за ръчно измиване на съдове Бързо разтваря мазнини и замърсявания, като оставя съдовете искрящи и чисти. Маслата от мандарина и портокал придават приятен аромат и предпазват ръцете. Екст..

Био Препарат за съдове Шипка и Маточина, 1 л, AlmaWin

3.99 лв.
Препарат за ръчно измиване на съдове Препаратът е подходящ за почистване на пресни мазни петна върху дрехи. Безупречно измиване на съдовете; Екстрактите от маточина и шипка запазват кожата на ръц..

Био Препарат за цветно пране със сапунени орехчета, 750 мл, AlmaWin

18.79 лв.
Почистващите препарати на Almawin са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а..

Био течен перилен препарат Праскова, 2 л, Ecodoo

23.09 лв.
Екологичен препарат за ръчно и машинно пране с аромат на праскова   Подходящ за всякакви тъкани - бели и цветни. Еднакво ефективен при различни температури от 30 до 95 градуса по Целзий. Подходящ за..

Био Течен препарат за цветно пране, 1.5 л, AlmaWin

20.79 лв.
Ефективният био концентрат, произведен от висококачествен сапун от растително масло и екстракт от Липа, отлично изпира цветни тъкати, като запазва цветовете и е нежен към кожата. Подходящ за пране от ..

Течен перилен препарат Лавандула, 1.5 л, Ecodoo

23.89 лв.
Екологичен препарат за ръчно и машинно пране с аромат на лавандула   Подходящ за всякакви тъкани, за бели и цветни дрехи. Еднакво ефективен при различни температури от 30 до 95 градуса по Целзий. По..

Течен перилен препарат хипоалергенен, 1.5 л, Ecodoo

25.59 лв.
Обогатен с марсилски сапун. Подходящ за машинно или ръчно пране. Подходящ за всякакви тъкани. Препоръчва се за бебешки дрехи. Ефективен при 30-90 градуса по Целзий в мека или твърда вода, като се изпо..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)