• Търси
 • Марка
  (1)
  (2)
  (1)
  (1)
  (1)
 • Цена
  лв.
  лв.
Изчисти всички
Изглед:

AMBUPRASH - Билков еликсир за регулиране на кръвната захар, 200 гр, Everest Ayurveda

15.99 лв.
Gymnema sylvestre помага за поддържане на нормално ниво на кръвната захар. Намалява желанието за консумация на сладки храни по време на диабетична диета. Momordica charantia подобрява намаляването ..

Best Biotin, 5000 mcg, 120 capsules, Doctor`s Best

29.89 лв.
Best Biotin 5000 mcg 120 capsules Doctor`s Best Нормализира кръвната захар Помага за увеличаване на хемоглобина Регулира холестерола Може да помогне за изгаряне на мазнините Грижи се за здравет..

MAHAPHALA – Чай при диабет, Everest Ayurveda

12.99 лв.
Gymnema sylvestre помага за поддържане на нормално ниво на кръвна захар Намалява желанието за ядене на сладки неща по време на диабетна диета Tinospora cordifolia поддържа оптимален метаболизъм ..

Диабетин, билкова тинктура, Панацея, 100 мл.

7.99 лв.
Билкова тинктура по рецептите на Хлебаров. Оказва положителен ефект върху контрола на кръвната захар и въглехидратната обмяна в организма. Билкова тинктура по рецептурите на Хлебаров! Панацея – Тинкту..

Канела, тинктура, Биохерба, 100 мл.

8.49 лв.
Канелата е подходяща в подкрепа на диетичните режими на системите, свързани със нивата на кръвната захар и липидите. Действие: Канелата е подходяща в подкрепа на диетичните режими на системите, свърза..

Пектин цитрусово-ябълков, 40 гр

2.69 лв.
ЦИТРУСОВО-ЯБЪЛКОВ ПЕКТИНХРАНИТЕЛНА ДОБАВКАТой се използва като средство за понижаване холестеролната концентрация в кръвта. Силният вискозитет на ябълковия пектин насърчава отделянето на жлъчни сокове..

Пектин ябълков 100%, без захар, 40 гр

3.59 лв.
ЯБЪЛКОВ ПЕКТИНЧист ябълков пектин "Здраве и енергия"Извлечен   от   пресни  ябълкови  плодове по оригинална технология. В храносмилателния тракт пектините абсорбират отровните вещества, гнилостните пр..

Пектинулин, 60 гр

3.59 лв.
ПЕКТИНУЛИНХРАНИТЕЛНА ДОБАВКАПектинулинът са разтворими ферментиращи фибри получени от двете най-важни за човешкото хранене растителни влакна - пектинови от ябълки и инулинови от цикория. Хранителна до..

Стевия, тинктура, Биохерба, 50 мл.

6.39 лв.
Благоприятно за ендокринната и сърдечно-съдовата системи. Може да се включва в диетични режими при нервно и физическо изтощение, стрес, захарен диабет. Действие: Благоприятно за ендокринната и сърдечн..

ХРОМ 60 БР 300 МГ MGD

12.99 лв.
..

Хром, хранителна добавка, ФитоФарма, 60 капсули

4.79 лв.
Хромът допринася за нормалния метаболизъм на макроелементите, спомага за поддържането на нормалните нива на кръвната глюкоза. Хромът е метален елемент, който хората изискват в много малки количества о..

Екстракт от глухарче, 300 мл, Д-р Георгиев

24.90 лв.
Екстрактът от глухарче "Д-р Георгиев" е натурален продукт под формата на сироп, извлечен от екстракта на корен от глухарче. Глухарчето е богато на полезни вещества - калций, калий, желязо, ф..
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)