• Търси
 • Марка
  (1)
  (7)
  (1)
 • Цена
  лв.
  лв.
Изчисти всички
Изглед:

Био Тахан сусамов пълнозърнест, 370 гр, Био Свят

9.29 лв.
Био Тахан сусамов пълнозърнест  Сусамовият пълнозърнест тахан е богат на витамин Е и Б и на природни антиоксиданти. Състав: небелен смлян сусам, биологично култивиран. Хранителна стойност на 100 г..

ЛЕШНИКОВ ТАХАН, 300 ГР, ШАЛАМАНОВ 79

13.59 лв.
ЛЕШНИКОВ ТАХАНСъставки: лешникови ядки* 100%* съдържа алергенСъхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви помещения, далеч от слънчева светлина при стайна температура (220С). Да се консумира в рамк..

Орехов тахан натурален, Balcho, 350 гр

9.99 лв.
Ореховият тахан е 100% натурален продукт, произведен в България от сушени и смлени орехови ядки. Не съдържа консерванти! Без примеси! - 100% натурален продукт - Произведен в България - Не съдържа прим..

Слънчогледов тахан, Balcho, 350 гр

4.29 лв.
Слънчогледовият тахан е изцяло натурален продукт - не съдържа добавки или вредни вещества. Подходящ за малки и големи. - 100% натурален продукт - Не съдържа добавки или вредни вещества - Подходящ за м..

Сусамов тахан бял, 300 гр, Бизнес къща

5.59 лв.
СУСАМОВ БЯЛ ТАХАНБелият сусамов тахан се получава от смилането на белен суров сусам.Подходящ е при гастрит и язви по една-две лъжици на ден. С високото си съдържание на калций, сусамовият тахан се пре..

Сусамов тахан с ленено семе, Balcho, 340 гр

7.09 лв.
Прецизна комбинация от смлян тахан и ленено семе осигурява максимален баланс на важните за организма мастни киселини Омега 3, Омега 6 и Омега 9. Сусамовият тахан е балсам за стомашно-чревния тракт и е..

Сусамов тахан суров, Balcho, 550 гр

10.99 лв.
Суровият сусамов тахан е произведен от смлян, белен сусам. Без термична обработка. Не съдържа глутен. Подходящ за диабетици и вегани. Сусамовият тахан е признат от народната медицина като еликсир за с..

Сусамов тахан, пълнозърнест, Balcho, 550 гр

10.29 лв.
Пълнозърнестият сусамов тахан е произведен от смлян, небелен сусам. Без термична обработка. Не съдържа глутен. Подходящ за диабетици и вегани. Сусамовият тахан е признат от народната медицина като ели..

Тахан от тиквено семе, Balcho, 350 гр

7.29 лв.
Тиквеният тахан е изцяло натурален продукт - не съдържа добавки или вредни вещества. Подходящ за малки и големи. - 100% натурален продукт - Не съдържа добавки или вредни вещества - Подходящ за малки и..

Тахан от черен сусам, Balcho, 340 гр

9.19 лв.
Таханът от черен сусам е изключително богат на протеини, съдържа сериозен брой естествени антиоксиданти, отличен източник на калций. Черният сусам, подобно на широко използваните в западната кухня бел..

Тахан пълнозърнест сусамов, 300 гр, Бизнес къща

5.69 лв.
ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМОВ ТАХАНПълнозърнестият сусамов тахан се получава от смилането на небелен суров сусам, по този начин се запазват ценните съставки на семената.Подходящ е при гастрит и язви по една-дв..

Тахан пълнозърнест сусамов, 700 гр, Бизнес къща

12.59 лв.
ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМОВ ТАХАНПълнозърнестият сусамов тахан се получава от смилането на небелен суров сусам, по този начин се запазват ценните съставки на семената.Подходящ е при гастрит и язви по една-дв..

ТАХАН СЛЪНЧОГЛЕДОВ, 300 гр, Шаламанов 79

3.29 лв.
ТАХАН СЛЪНЧОГЛЕДОВСъставки: смлени слънчогледови ядки* 100%* съдържа алергенСъхранение: Да се съхранява в сухи и проветриви и хладни помещения, далеч от слънчева светлина при стайна температура (220С)..

ТАХАН СУСАМОВ С ШОКОЛАД, 320 ГР, ШАЛАМАНОВ 79

5.59 лв.
ТАХАН СУСАМОВ С ШОКОЛАДСъставки: смлени сусамови семена* 100% и шоколад.* съдържа алергенСъхранение: Да се съхранява в сухи, проветриви и хладни помещения, далеч от слънчева светлина при стайна темпер..

Тахан фъстъчен, 320 гр, Бизнес къща

5.89 лв.
ФЪСТЪЧЕН ТАХАНСтудено-пресован фъстъчен тахан без примеси и добавки! Съдържа 100% смлени фъстъци. Нищо друго.Характерният аромат, вкус, текстура и цвят /земен на бледо розови точици/ доказва смилането..
Показва 1 до 15 от 19 (2 страници)