ABHAYA - чай при артериална склероза, Everest Ayurveda

ABHAYA - чай при артериална склероза, Everest Ayurveda

11.99 лв.
Производител: Everest Ayurveda
Каталожен номер: 7515
Видяно 124 пъти

  • Centella asiatica помага за поддържане на нормална циркулация на кръвта във вените
  • Има благоприятен ефект при синдром на "тежки крака"
  • Подобрява функциите на кръвоносните съдове и оптимизира тяхната еластичност
  • Valeriana officinalis влияе положително на кръвното налягане
  • Terminalia bellirica благоприятства за нормалното ниво на холестерола
  • Terminalia arjuna спомага за здрава сърдечно-съдова система

 

Начин на приготвяне:

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3-5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките, които подкрепят мозъка и дейността на сърцето, е желателно да се приемат след хранене. Препоръчителна доза 2-3 чаши на ден.

 

Употреба:

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути, в случай че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чаят се консумира като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чаят може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза след завършването на всяка кутия чай.

 

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим. В такъв случай, чайовете се пият отделно с един час интервал. Когато чаят се пие като стимулиращо или поддържащо средство, може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чаят се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.