За нас
За нас

Мили приятели, за нас е огромна чест да ви посрещнем в био магазини за здравословна радост JoyDay!

През есента на 2011 г. се осъществи голямата ни мечта – отворихме първия си здравословен магазин JoyDay в София на бул. „Ген. Михаил Скобелев“ 38 (между Петте кьошета и Руски паметник), с който може да се свържете на тел. 0877 298 999 и email: skobelev38@joyday.bg.


През 2012 г. се появи и вторият JoyDay магазин на бул. „Христо Ботев“ 41 (на площад Македония), с който може да се свържете на тел. 02 400 9000 и email: botev41@joyday.bg.


След усилена дейност и постепенно, но устойчиво развитие в сферата на здравословното хранене, през 2017 година започнахме работа и по онлайн проекта www.joyday.bg, който успя да съчетае всичко в едно и да ви бъде полезен, удобен и лесен за използване, където и да се намирате и по всяко време на денонощието!


Следващият ни проект, който направи 2018 година успешна и изключително вдъхновяваща за нас, бе откриването на нашия склад на едро за здравословни продукти в гр. Стара Загора. С невероятен ентусиазъм започнахме нелеката задача да дистрибутираме своите продукти в цяла централна и югоизточна България. Защото вярваме, че хората заслужават чистите и качествени храни да бъдат по-лесно достъпни!


Нашето най-силно желание е да бъдем винаги до вас в стремежа към по-здравословен начин на живот във всякакъв аспект. За нас това никога не е било и няма да бъде просто работа. Всеки нов ден е ново вдъхновение и нова вълна от положителна енергия, която сме готови да споделим с вас, да повдигнем духа ви и да ви дарим здраве, радост, усмивки и любов! Смятаме, че най-голямата ценност на био магазините е да ви бъдат верни помощници при всяко колебание от ваша страна кога и от какво имате нужда, за да бъдете здрави!

Обичаме мисията си и с готовност сме на разположение за вас, с каквото и когато можем да помогнем. Уверяваме ви, че тук ще намерите всичко, което търсите! И освен това, с индивидуална грижа и внимание ще ви консултираме как да си го приготвите, за да ви бъде възможно най-лесно и най-полезно! Чувствайте се добре дошли и ни попитайте смело за всичко, което ви интересува, ние с радост работим за вас!