ARJUNA – чай за сърце, Everest Ayurveda

ARJUNA – чай за сърце, Everest Ayurveda

11.99 лв.
Производител: Everest Ayurveda
Каталожен номер: 7497
Видяно 18 пъти

  • Terminalia arjuna влияе положително върху дейността на сърцето
  • Помага за поддържане на нормални функции на сърцето
  • Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система.  
  • Tinospora cordifolia подобрява способността за справяне със стреса
  • Хармонизира нервно-ендокринната система
  • Има благоприятен ефект по време на стрес, умора и физическа слабост

 

Начин на приготвяне:

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3-5 минути или запарете в 250 вода мл поне 10 минути. Билките за намаляване на напрежението и главоболието подкрепят мозъка и дейността на сърцето. Желателно е да се приемат след хранене. Препоръчителна доза 2 чаши на ден.

 

Употреба:

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути, в случай че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чаят се консумира като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чаят може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза след завършването на всяка кутия чай.

 

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чайовете се пият отделно с един час интервал. Когато чаят се пие като стимулиращо или поддържащо средство, може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чаят се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.