Benfotiamine, 300 мг, 60 veggie caps

Benfotiamine, 300 мг, 60 veggie caps

63.90 лв.
Видяно 29 пъти

Benfotiamine 300 мг 60 veggie caps

  • Подходящ за Вегани и Вегетарианци
  • Грижи се за здравето на бъбреците 
  • Грижи се още за нервите и очите
  • Регулира кръвната захар


Какво представлява Бенфотиамин?

Benfotiamine 300 мг 60 капсули е добавка, която представлява синтетично производно на тиамина. Бенфотиаминът е мастноразтворим витамин и попада в групата на В-витамините. Той лесно се усвоява от организма. При приема му се увеличават 4 пъти стойностите на фурсултиамина. Benfotiamine от Doctor's Best регулира катаболизма на въглехидратите. Това е много важно за клетките в тялото.

Когато хранителните вещества преминат в организма, бенфотиаминът се превръща в тиамин (витамин В1). Капсулите са невероятна природна хранителна добавка, която е подходяща за хора с глюкозни увреждания. Повишава активността на транскеталозата в клетъчните култури. Има способността да стопира активацията на нуклеарен фактор-капа B (NF-kB). Този фактор е извествен още като транскрипционен фактор. Той е отговорен за много от възпалителните състояния. Излишъкът от тиамин се отделя от организма чрез урината.


Как действа Benfotiamine капсули?

Benfotiamine 300 мг на капсули от Doctor`s Best регулира кръвната захар и предпазва тъканите от оксидативен стрес. Транскетолаза е ензим, който има важно значение за регулирането на кръвната захар. Подобно на други ензими той изисква наличието на ко-фактор, затова има нужда от тиамина. Doctor`s Best разработва тази хранителна добавка, която помага за нормализиране на нивата на глюкозата в кръвта. Намалява образуване на крайни продукти на напреднало гликиране. С това тя възпрепятства глюкозната токсичност. Подобрява функциите на сърцето, черния дроб и бъбреците. Benfotiamine капсули се грижи за здравето на нервите и кръвоносните съдове.

В комбинация с други продукти може да се прилага и при заболявания на нервната система (невропатии). 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, с или без храна.

Дозировка: 1 капсули

Дози в опаковка: 60 ​

Състав Стойност %ПДД
Бенфотиамин   300 мг **


† Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), целулоза и силициев диоксид.