Best Alpha-Lipoic Acid, 600 мг, 60 Veggie Caps, Doctor`s Best

Best Alpha-Lipoic Acid, 600 мг, 60 Veggie Caps, Doctor`s Best

38.29 лв.
Каталожен номер: 14014415
Видяно 12 пъти

Best Alpha-Lipoic Acid 600 мг 60 Veggie Caps Doctor`s Best

  • Подсилва имунната система
  • Силен антиоксидант
  • Помага при диабет
  • Увеличава паметта и концентрацията
  • Подпомага щитовидната жлеза
  • Може да увеличи мускулната маса
  • Помага при Алцхаймер
  • Увеличава работоспособносттаКакво представлява Best Alpha-Lipoic Acid?

Alpha-Lipoic Acid (ALA) представлява мастна киселина, която съдържа сяра. Действа като коензим в метаболизна на въглехидратите и е важен за синтеза на ацетил КоА. Best Alpha-Lipoic Acid 600 мг 60 Veggie Caps от Doctor`s Best подобрява липидния и белтъчния обмен в тялото.

Тази киселина придобива популярност през 1939 г. и оттогава тя започва да се изучава. Смята се, че това е витамин и тялото има голяма нужда от него, но не може да го произвежда. Някои изследвания, които са били направени по-рано показват, че Alpha-Lipoic Acid има способността да провокира самоликвидирането на раковите клетки.


Как действа Best Alpha-Lipoic Acid 600 мг?

Хранителната добавка Best Alpha-Lipoic Acid 600 мг 60 Veggie Caps помага за усвояването на глюкозата, като по този начин всяка една клетка в тялото получава необходимата енергия. Има способността да запази в тялото антиоксидантите витамин Е и аскорбинова киселина, както и да увеличи тяхната функция. Предотвратява вредното действие на свободните радикали и възпира стареенето на клетките. Може да помогне при диабет. Елиминира тежките метали от тялото и нормализира работата на черния дроб. Помага при заболявания като хепатит и цироза. Подпомага имунната защита на тялото и подобрява функциите на нервната система.

Best Alpha-Lipoic Acid 600 мг 60 Veggie Caps от Doctor`s Best може да възстанови нервните и мозъчните тъкани, както и да подобри паметта и вниманието. Използва се още за подобряване на зрението. Грижи се за добрата работа на щитовидната жлеза и освен това може да възпре развитието на някои болести. Помага при хронична умора. Подпомага обмяната на веществата, помага при алкохолизъм и възпрепятства рушенето на клетките на главния мозък. Подобрява цялостното здраве на организма. Притежава добри диуретични и спазмалогични свойства. Понижава холестерола и може да увеличи мускулната маса и издръжливостта. Предпазва сърцето, помага при атеросклероза, диабет, лошо зрение и затлъстяване.

Best Alpha-Lipoic Acid 600 мг (АЛА) помага още при затлъстяване на черния дроб, макулна дегенерация, глаукома, вирусни инфекции и изтощение. Добре е да се използва от хора, които спортуват активно, тъй като помага на атлетите да се възстановят по-бързо след тренировка. Може да помогне за изгаряне на мазнините. Приемът на този продукт е препоръчителен, защото той може да  предпазва клетките на панкреаса, стимулира клетъчния обмен и възпира уврежданията на клетките. Освен това може да потисне апетита, като блокира ензима протеинкиназа (ензим, който дава сигнали за глад). Грижи се за защитата на черния дроб от токсични въздействия на различни вредители от външната среда като наркотици, лекарствени продукти и алкохол. 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 2 капсули дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Алфа Липоева Киселина 600 мг **


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза, магнезиев силикат, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа: глутен, ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар, ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, преди да започнете приема на този продукт!