Best Artemisinin 100 мг, 90 veggie caps

Best Artemisinin 100 мг, 90 veggie caps

93.59 лв.
Каталожен номер: 14014798
Видяно 10 пъти

Best Artemisinin 100 мг 90 veggie caps


Какво представлява Артемизинин?

Artemisinin е хранителна добавка, която се извлича от китайската жилка Artemisia annua. На места може да я срещнете под наименуванието „сладък пелин“ или Ching-Хао. Листата са се използвали в миналото за укрепване на здравето. Best Artemisinin от Doctor's Best на добра цена, е създадена в сертифицирани съоражения с гарантирано качество. 


Билката artemisininе изключително популярна сред билкарите в Древен Китай. Провеждали са се проучвания относно нейното действие. Изследванията показват, че сладкият пелин може да се справи положително с раковите клетки, най-вече с тези, които причиняват рака на гърдата.


Как действа Best Artemisinin на капсули?

Best Artemisinin 100 мг 90 капсули от Doctor's Best се използва за профилактично лечение на раковите клетки. Когато веществото artemisinin, попадне в тялото на човека, то може да разруши злокачествените образувания. Best Artemisinin, в комбиниция с желязо, има невероятно действие върху организма. Анализите сочат, че при употреба на артемизин може да се достигне до 28% ефикасност, но когато той се приема с желязо може да достигне до 98%.

Изследванията показват, че artemisinin може да премахне раковите клетки, които са атакували гърдите на жените. И до ден днешен продължава да се установява, дали билката може да елиминира рака и на други органи в тялото.

Препоръчителен прием: За възрастни: Приемайте 1-2 капсули, веднъж или два пъти дневно на празен стомах, или както е препоръчано от вашия лекар. Чувствителните хора могат да приемат с храната.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90 порции

Състав Стойност %ПДД
Artemisinin (от сладък пелин (Artemisia annua))  100мг   †


† Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза (растителен капсула), целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник).

Не съдържа: ГМО и глутен.