Best Cinnamon Extract Cinnulin, 125 мг, 60 capsules, Doctor`s Best

Best Cinnamon Extract Cinnulin, 125 мг, 60 capsules, Doctor`s Best

45.00 лв.
Видяно 14 пъти

Best Cinnamon Extract Cinnulin 125 мг 60 caps Doctor`s Best

  • За подобряване на концентрацията
  • Понижава нивото на холестерол
  • Нормализира нивото на кръвна захар
  • Подобрява сърдечната функция
  • Предпазва от образуване на тромби
  • При атеросклероза
  • Помага при наднормено теглоКакво представлява Best Cinnamon Extract Cinnulin?

Best Cinnamon Extract Cinnulin е хранителна добавка, която е направена от една от любимите подправки в света, а именно Канела. Тя се е използвала и се използва изключително много както в медицината, така и в кулинарията. Някои проучвания сочат, че някои компоненти в кората на канелата имат способността да подобряват здравето и да поддържат здрав метаболизма на глюкозата. Cinnulin е воден екстракт на канелата от вида Cinnamomum burmannii, който съдържа полимери от тип А.

Best Cinnamon Extract Cinnulin 125 mg 60 caps Doctor`s Best може да се използва от вегани и вегетарианци. Това е така, защото той е направен от изцяло натурални и растителни съставки. За канелата се знае много, като например интересното е, че в някои Китайски писмени източници от 2800 г. пр. Хр. за 2 кг канела са заплащали с 1 кг злато. Тя е била подправката на богатите.


Действие на Best Cinnamon Extract Cinnulin caps?

Този продукт притежава много добри противовъзпалителни, антисептични и антибактериални свойства. Спомага още за елиминиране на микробите от организма и защитава имунната система. Антиоксидантните свойства на Best Cinnamon Extract Cinnulin могат да намалят съдържанието на глюкоза в кръвта.

Като хранителна добавка Best Cinnamon Extract Cinnulin 125 mg 60 caps Doctor`s Best на топ цена подобрява храносмилането. Може да възпрепятства натрупването на мазнини в тялото, като превръща глюкозата в енергия. Използва се за подобряване работата на мозъка, придава тонус и може да разширява кръвоносните съдове. Канела екстракт на капсули може да помогне при кашлица, настинки и хрема. Подпомага отхрачването. Заради нейните невероятни противовъзпалителни свойства, тя помага при вътрешни и външни инфекции. Помага при диабет, подпомага сърдечно-съдовата система и може да предотврати развитието на инсулт и инфаркт. Помага при атеросклероза и намаляване на холестерола в кръвта. Намалява болките по време на менструален цикъл, елиминира бактериите от организма и действа добре на стомаха при газове.

Препоръчителен е приемът на Best Cinnamon Extract 60 капсули при диария, повръщане, гадене и стомашни разстройства. Пречиства червата и помага при зарастване на язви. Профилактично помага при колики, главоболие и мигрена. Best Cinnamon Extract 125 mg 60 caps Doctor`s Best насища клетките с хранителни вещества и кислород, намалява апетита, възпира чувството на глад и помага за отслабване. Активира обмяната на веществата, има добро диуретично действие и може да помогне за отделянето на урина. 


Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула преди или по време на хранене два пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от Канела 125 мг **


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза, целулоза, силициев диоксид, магнезиев силикат, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа глутен и ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!