Best D-Ribose 850 мг, 120 Veggie Caps, Doctor`s Best

Best D-Ribose 850 мг, 120 Veggie Caps, Doctor`s Best

75.00 лв.
Видяно 5 пъти

Best D-Ribose 850 мг 120 Veggie Caps Doctor`s Best

  • Използва се за отстраняване на вредните свободни радикали
  • Помага за контролиране на синтеза на белтъците
  • При умора и лошо физическо състояние
  • Грижи се за защитата на клетките и енергията
  • Подходящ за активни спортисти
  • Подпомага мускулния растеж
  • Съдейства за добра работа на сърцето и кръвоносните съдове


Какво знаем за D-Ribose?

D-Ribose влиза в състава на много вещества, които са важни за човешкия организъм. Те също са важни и за синтеза на много важни витамини и ензимни системи. Д-рибозата е централен фрагмент от молекулите на Аденозин-трифосфата (АТФ). От своя страна той е източник на енергия за мускулните съкращения. 


Best D-Ribose 850 мг 120 Veggie Caps от Doctor`s Best е хранителна добавка, която има способността да възпре загубата на АФТ. Като цяло d-ribose е открита от учен на име Левен, както и от неговите сътрудници. Те изучават състава и строежа. В самото начало е бил отделен във вид на кристал. Оказва се обаче, че е монозахарид с доста необичаен строеж – пентаза, в последствие, която наричат д-рибоза. Тази захар в последствие се синтезира от Фишер и изследователи, а след това е кристализирана.


Как действа Best D-Ribose 120 Veggie Caps?

Best D-Ribose 850 мг 120 Veggie Caps подобрява процеса на клетките, подобрява работата на мускулите по време на тренировка. Изключително подходящ за спортисти, тъй като подобрява енергията и силата. Има действието да подобрява издръжливостта. Подпомага натрупването на мускулна маса, без излишни мазнини.


Действа благотворно на физическото и психическото състояние на човек. Използва се още за профилактика на сърдечни проблеми. Best D-Ribose 850 мг от Doctor`s Best е много добър антиоксидант, който се бори с вредното действие на свободните радикали в тялото. Неговата главна задача е да подпомага синтеза на АТФ в организма. Той отговаря за съкращението на мускулните влакна. Важен е за хора, които са подложени на постоянно физическо натоварване и напрежение. Помага при хронична умора, при нежелание за тренировки, както и при липса на растеж на мускулите. Увеличава енергията в клетките и се грижи за енергийното ниво на тялото.

D-Ribose 120 Veggie Caps се поглъща бързо от кръвта и се разпределя в различни части от тялото. Подходящ е приемът на продукта при стрес, напрежение, стареене и тютюнопушене. Препоръчителен е приемът при завишена употреба на наситени мазнини. Увеличава имунната защита на организма и може да помогне при симптоми на фибромиалгия. Best D-Ribose 850 мг от Doctor`s Best помага при изтощение в мускулите, подобрява качеството на сън и намалява болките. Редица са свойствата на този продукт. Подобрява аеробния енергообмен, помага за натрупване на нуклеинови киселини и се използва при исхемична болест на сърцето. Повишава нивото на глюкоза, което най-често се среща при спортуващите и ускорява неговото усвояване.


Best D-Ribose 850 мг 120 Veggie Caps от Doctor`s Best възстановява организма след тежки тренировки и запълва запаса от рибоза в тялото.

Дозировка: 5 капсули

Дози в опаковка: 24

Състав в 1 доза  Стойност %ПДД
Д-рибоза 4250 мг **


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт ако сте инсулинозависим диабетик, бременна сте или имате завишени нива на пикочната киселина (свързани с подагра)!