Best DHA 500 from Calamari, 500 мг, 60 softgels

Best DHA 500 from Calamari, 500 мг, 60 softgels

59.30 лв.
Видяно 11 пъти

Best DHA 500 from Calamari 500 мг 60 softgels

  • Действа благоприятно на мозъка
  • За по-добра концентрация
  • Може да предотврати някои сърдечни болести
  • Увеличава паметта
  • Поддържа ставите и костите здрави
  • Съдържа калмари и oмeга-3
  • Необходим за здравето за кръвоносните съдове
  • Подсилва имунната системаКaкво е DHA (докозахексаенова киселина)?

Докозахексаенoвa киселинa, DHA, е омега 3 мaстна киселинa, вaжна за тялото и необходима за нормалната функция на организма. Тя e оснoвна част в строежа на клетките и има важно значение за правилното рaзвитие на функциите на мозъка. Незаменимите мастни киселини придават голяма сила и енергия. Свойствата, които притежава DHA са важни за естественото развитие на организма.

Рибеното масло (омега 3) поддържа здравето на човека в отлично състояние и подобрява цялостния начин на живот. Според някои направени изследвания, учените установяват, че DHА има важна роля за мозъчните функции, за добрата памет, както и за здравето на очите. Грижи се още за здравето на клетките през целия живот.

Best DHA 500 мг от калмари се добива по един естествен начин от калмари. Те са двойно дестилирани, като по този начин се гарантира тяхната чистота.


Как действа Best DHA from Calamari гел-капсули?

Относно структурата и функциите на клетъчните мембрани, DHA е една от основните молекули в тях. Играе важна роля за нормалното развитие на хорaта. Омега 3 мастна киселина се явява една от най-разпространените в човешкия мозък. Това от своя страна спомага за правилното му функциониране и развитие. Редовната употреба на омега 3 може да ви предпази от някои видове сърдечни болести, мозъчен инсулт, ревматоиден артрит, както и от депресия и рак. 

Като хранителна добавка Best DHA капсули 500мг на Doctor’s Best тя подобрява концентрацията и паметта. Важна е за сърцето и мозъка. Тази мастна киселина обаче не се произвежда от организма, затова е важно да бъде набавена по друг начин. Ние ви предлагаме Best DHA, тъй като съдържа и калмари. Направено е проучване, което показва, че около 40 % от мозъка се състои от ДХА. 

При употребата на Best DHA 500 from Calamari ние може да възпрепятстваме появата на някои сърдечни заболявания. ДХА е необходим и важен за здравето на вашите очи, подпомага паметта, също така подобрява познавателната дейност. Има направени изследвания, които доказват, че около 60% от веществото се съдържа в ретината, което от своя страна го прави важно за очите.

Best DHA 500 мг 60 гел-капсули на Doctor’s Best може да подобри много от емоционалните процеси и да повиши вашето настроение. Приемът от жени, които искат да забременеят или вече са бременни е много важен, тъй като помага на когнитивните функции на организма. При дефицит на докозахексаенова киселина в период на кърмене може да се получат и някои нарушения при майката. Някои от тези нарушения са: лошо настроение, ниска концентрация и трудности при запаметяване. Освен това недостигът може да забави развитието на ума на детето.


От къде може да си набавим Омега 3?

Омега 3 мастната киселина не се произвежда в тялото ни, затова трябва да си я набавим от друго място. Има храни, които също могат да ни осигурят необходимите количества омега 3. Някои от тях са: морските храни и деликатеси. В зелeните листни зеленчуци, много от ядките и лененото масло също има голямо съдържание на DHA. Към дневното меню може да добавим рибни продукти, като скумрия, сардина, херинга, сьомга, както и калмари. 

Препоръчителен прием: Само за възрастни! Приемайте по 1 гел-капсула на ден след хранене (за профилактичен прием). За подобряване на паметта – по 2 гел-капсули дневно, а за защита на сърцето и сърдечно-съдовата система може да пиете по 3 гел-капсули на ден или както е указал Вашият лекар.

Не е подходящ за вегетарианци!

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60 гел-капсули

Състав в доза (1 капсула) Стойност %ПДД

DHA Омега 3 концентрат от калмари представлява:
Омега-3 мастни киселини, минимум (мин.)
550 мг *
DHA (докозахексаенова киселина), мин. 500 мг *
EPA (ейкозапентаенова киселина), мин. 50 мг *


*Daily Value не е установено.

Други съставки: Желатин, глицерин (капсула), естествен аромат на лимон, смесени токофероли.