Best French Red Wine Extract, 60 мг, 90 veggie caps

Best French Red Wine Extract, 60 мг, 90 veggie caps

29.10 лв.
Видяно 7 пъти

Best French Red Wine Extract 60 мг 90 veggie caps

Хранителната добавка от Doctor's Best е най-добрият продукт с екстракт от Френско червено вино. Best French Red Wine Extract съдържа BioVin® Advanced. Този френски продукт е признат от лекарите и е създаден от цели зърна френско червено грозде. BioVin® Advanced е силен антиоксидант, който се произвежда много прецизно от изтънчени френски сортове червено грозде. Тези сортове грозде са доказани в производството на вино. Гроздовите зърна са един от най-богатите източници на природен ресвератрол.

BioVin Advanced съдържа 5% чист ресвератрол и е около 30-35% богат на полифеноли, включващи още флавоноиди и антоцианини. Капсулите доставят на организма ресвератрол, който се равнява на 3 чаши вино или около 12 чаши бяло вино. 


Какви са ползите от прием на капсулите от Червено вино?

Като добавка, която се грижи за вашето здраве French Red Wine Extract е подходящ продукт за вегани. Подпомага сърдечната система и може да понижи риска от хринични заболявания. Един от най-богатите източници на полифеноли и до ден днешен си остава червеното вино. Полифенолите са силни антиоксиданти (по-силни от витамин Е и витамин С), които се получават от семената, дрождите и кожата на гроздето. Образуват се по време на ферментация. При вирусни инфекции, възпаления, усилен спорт или при борба с някои инфекциозни процеси, се образуват свободни радикали. Под външни въздействия те се натрупват в организма и могат да бъдат причина за редица заболявания. Те имат способността да предизвикат окисления. В тялото ни може да настъпи оксидативен стрес – това е срив в системата за имунна защита. Той е толкова голям, че организмът не може да се справи с него. Има твърдения, че свободните радикали създават голям риск за развитие на рак и сърдечно-съдови заболявания.

Защитата на тялото от този стрес е много важна за понижаване на риска от развитие на болести. Най-лошото е, че човек не осъзнава какви могат да бъдат тези рискове, докато не се сблъскаме вече с тях. При прием на екстракт от Френско червено вино капсули, вие ще осигурите на вашия организъм силна имунна защита, както и ще предпазите тялото от поява на различни заболявания.  


Защо да изберем Best French Red Wine Extract?

Като хранителна добавка Best French Red Wine Extract 60 мг капсули има благотворно действие върху организма. 

  • Способства за удължаване на живота - използва се за забавяне на стареенето. Проучвания показват, че полифенолите, които са намерени в сортовете грозде имат невероятен ефект върху нервната система.
  • Ресвератролът има подобни свойства с тези на женския хормон естроген - затова той може да бъде много полезен в периодите, когато нивото на естроген намалява. Това става най-вече по време на менопаузата, след раждане, при рак на гърдата, при остеопороза и др.
  • Съдържа катехини - това са други важни антиоксиданти, които се намират се в червеното вино и те предпазват сърцето, а антиоксидантът кверцитин поножава риска от рак на белите дробове.
  • Предпазва от кариес и периодонтит. Лекари стоматолози казват, че антиоксидантните свойства на полифенолите, помагат за профилактичното лечение на периодонтит. Освен това предпазват и от болести, които са причинени от свободните радикали.
  • Best French Red Wine Extract на Doctor's Best защитава от инфекции на дихателните пътища и възпаления на стомашно-чревния тракт.


Както видяхте продуктът French Red Wine Extract има много предимства. Незаменим е в грижата на вашето здраве, защото е създаден от специално подбрани съставки. Той е с доказано качество и е на невероятна цена


Какво се случва в организма при недостиг на антииоксиднти?

За да бъде защитен максимално организма ни, той се нуждае от ензими, като част от тях съдържат и важни минерали (магнезий, цинк, манган). Ако настъпи недостиг на някои от тези микроелементи, в антиоксидантната система на тялото започват промени. Затова хранителната добавка с Best French Red Wine Extract е толкова ефикасна. Тя обогатява организма, предпазва го и не позволява подобен недостиг.

  1. Червеното вино и предпазването от рак - Някои изследвания сочат, че ресвератролът в червеното вино може да спомогне за потискането на растежа и размножаването на раковите клетки. Може да предпази от рак на гърдата, левкемия и рак на кожата. При умерена консумация на червено вино може да се намали и растежа на раковите клетки на дебелото черво и простатата.
  2. Червеното вино и сърдечните заболявания - Ресвератрола, който се съдържа в Doctor’s best French red wine extract предпазва от сърдечни болести. Това учените отдават главно на свойството на ресвератрола да изтънява кръвта. Това от своя страна предпазва от образуването на съсиреци в артериите и другите кръвоносни съдове. Именно такова натрупване води до състояние, наречено исхемия или недостиг на кислород в сърцето. 


Ресвератролът още понижава появата на холестерол. Понижава риска от диабет и болест на Алцхаймер.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 3 капсули преди или след хранене дневно за максимални резултати или както е указано от Вашия лекар. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в една доза Стойност %ПДД

BioVin Advanced Red Wine Extract (съдържащ 5% червено вино

транс-ресвератрол и 30-35% червени винени полифеноли)
60мг


† Daily Value не е установено.


Състав: BioVin® Advanced Red Wine Extract (5% съдържание на чист ресвератрол от червено грозде за френско вино, 30-35% богат на полифеноли), оризов прах, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат (растителна основа). 

Важно: Да се пази от деца.