Best Fucoidan 70%, 300 мг, 60 veggie caps

Best Fucoidan 70%, 300 мг, 60 veggie caps

119.90 лв.
Видяно 6 пъти

Best Fucoidan 70% 300 мг 60 veggie caps

  • За по-силна имунна система
  • Има мощни антиоксидантни свойства
  • Подобрява кръвообращението
  • Подходящ за вегетарианци
  • Нормализира холестеролаКакво представлява Fucoidan?

Fucoidan екстракт на капсули съдържа glyconutrient, който е получен от кафявите водорасли. Фукоидан се е използвал още преди много години за различни цели. Той съдържа съставки, подсилващи имунната система, известни още като полизахариди. Като хранителна добавка Best Fucoidan 70% 300 мг от Doctor's Best има силна антиоксидантна защита върху организма.

Фукоидан се намира в някои видове морски водорасли. В последните 20 години започват да се проучват неговите полезни свойства. Получен е от кафяви водорасли за първи път през 1913 г. Best Fucoidan 70% може да достигне около 30% от сухото тегло на кафявите водорасли. Японците са го използвали за предпазване от ракови заболявания и за дълголетие.


Действие на Best Fucoidan 70% от Doctor's Best:

Fucoidan 70% екстракт има противовъзпалително и антибактериално свойство, което има благоприятно влияние върху червата. Помага за нормализиране на функциите на стомаха. Някои изследвания показват, че фукоидан може да помогне за регенерацията на тъканите и клетките. Best Fucoidan 70% 300 мг 60 капсули от Doctor's Best подпомага сърдечно-съдовата система, подобрява кръвообращението и може да регулира нивата на холестерола. Може да възпрепятства образуването на тромби. Регулира кръвната захар и може да намали нуждата от лечението на диабет. Fucoidan се използва за прочистване на организма и за подобряване функциите на бъбреците. Действа положително при болест на Алцхаймер. Може да се използва при някои форми на рак, засилва възстановяването на хора, които са минали курс на лъчетерапия и химиотерапия. Подобрява състоянието на човек, както и чернодробните функции в организма. Best Fucoidan помага за нормалната функция на съединителната тъкан, както за понижаване на болките в ставите.


Ползи от приема на Fucoidan капсули:

  • Може да нормализира работата на дихателната система
  • Защитава организма от свободните радикали
  • Притежава антивирусно свойство
  • Забавя процесите на стареене
  • Грижи се за здравето на кожата, като подобрява еластичността


Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула

Състав в една доза Стойност %ПДД
Фукоидан екстракт (стандартизиран до 70% фукоидан) 300мг   †


† Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, магнезиев стеарат (растителен източник), вегетарианска капсула (целулоза).