Best Goji Berry Extract, 600 мг, 120 Veggie Caps, Doctor`s Best

Best Goji Berry Extract, 600 мг, 120 Veggie Caps, Doctor`s Best

36.69 лв.
Видяно 5 пъти

Best Goji Berry Extract 600 мг 120 Veggie Capsules Doctor`s Best

  • Помага при инфекции и вируси
  • Грижи се за здравето на храносмилателната система
  • Подобрява функциите на сърцето и кръвта
  • Има добро антиоксидантно действие 
  • Подобрява функциите на костния мозък
  • Подсилва имунната системаКакво представлява Best Goji Berry Extract?

Годжи Бери представлява дървесно растение, което има малки червени плодчета. Тези плодове се използват както в кулинарията, така и като профилактично средство за различни болести. Best Goji Berry Extract 600 мг 120 Veggie Caps от Doctor`s Best е хранителна добавка, която има изключително добро действие върху целия организъм.

Действа добре върху всички системи и органи. Плодовете се използват за профилактика на много заболявания, освен това намират успешно приложение и за лечение на някои болести. В Китайската медицина плодовете годжи бери са се използвали повече от 5000 години. Те са доказали своите полезни свойства съвсем неотдавна. Направени са различни изследвания, които показват че плодовете се използват и в много натурални продукти, които подпомагат здравето на човека.


Как действа Best Goji Berry Extract на капсули?

Best Goji Berry Extract 600 мг 120 Veggie Capsules от Doctor`s Best помага за регулиране на лошия холестерол, освен това може да стабилизира налягането в артериите. Балансирането на холестерола става благодарение на систоретинът, който се съдържа в плодовете на това уникално растение. Заради мощните си антиоксидантни свойства той възпира образуването на холестеролната плака и помага при състояния като инсулт и инфаркт. Годжи бери може да използва още за подобряване на еластичността на артериите, както и за заздравяване на мускулите на сърцето и нормализиране на неговата работа. 

Best Goji Berry Extract капсули увеличава нивата на ензимите в кръвта и по този начин стопира образуване на лепкави липиди. Нормализира циркулирането на кръвта, подпомага сърдечната функция и увеличава нивото на кислород в кръвта. Използва се още за увеличаване на скоростта на производство на червени и бели кръвни клетки. Ако редовно се приема може да се наблюдава и подмладяване на кръвта. Повишават се нивата на т-лимфоцитите. Прави организма по-силен и предпазва от вируси и инфекции. Може да се наблюдава и антицелулитен ефект от приема, тъй като помага за изгаряне мазнините и нормализира теглото.

По време на храносмилане Goji Berry Extract 600 мг 120 Veggie Capsules на достъпна цена може да преобразува хранителните вещества в енергия. Намалява риска от онкологични патологии в организма. Хранителната добавка от Doctor`s Best елиминира свободните радикали, които предизвикват тумори. Може да възпрепятства развитието на рак на черния дроб. Действа добре върху храносмилателната система, помага при диария, гастрит и колит. Предпазва и защитава организма от негативното действие на химиотерапия, както и нейните странични ефекти. 

Екстрактът от Годжи Бери забавя стареенето на кожата и на организма. Подпомага нервната система и може да помогне при безсъние. Помага при депресия, безпокойство и увеличава настроението. Този продукт на капсули нормализира кръвната захар, освен това възпира затлъстяването на черния дроб. Другото полезно свойство на продукта е, че подпомага половата система, като стимулира половото влечение, както при мъжете, така и при жените. Помага при аденом на простата и увеличава тестостерона. Увеличава шансовете за оплождане. Сперматозоидите стават по-устойчиви, а яйцеклетките повишават способността си да се оплождат. Има добро противоинфекциозно свойство. Goji Berry Extract 600 мг 120 Veggie Capsules добре влияе на костно-мускулната система, укрепва костите и мускулните влакна. Елиминира слабостта в краката и болките в ставите. 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 4 капсули на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Годжи Бери Екстракт (4:1) 600 мг **


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: кафяв ориз на прах, калциев силикат, силициев диоксид, растителна целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!