Best High Potency Serrapeptase, 120000 SPU, 90 veggie caps

Best High Potency Serrapeptase, 120000 SPU, 90 veggie caps

94.59 лв.
Каталожен номер: 2014402
Видяно 13 пъти

Best High Potency Serrapeptase 120000 SPU 90 veggie caps

  • Действа противовъзпалително
  • Премахва болката в ставите и мускулите и отстранява подуването
  • Успешно се бори с бактериите
  • Помага за по-бързото действие на антибиотиците
  • Ефективно се справя с хроничен синузитКакво знаем за Serrapeptase?

Serrapeptase е протеолитичен ензим, който се произвежда от бактерията Serratia и живее в червата на копринената буба. След като излезе от пашкула си се получава ензим, който разлага обвивката, която е доста твърда. Активния имунологично ензим е свързан с алфа 2 макроглобулин в биологични течности. От направените изследвания се вижда, че този ензим има мощни антивъзпалителни ефекти.

Благодарение на етеричното покритие, което е и патентовано Serrateric TM, допринася за по-доброто усвояване на вегетарианските капсули. 


Serrapeptase 120000 SPU е хранителна добавка, от която можем само с една капсула на ден да си набавим нужния дневен прием от този ензим. Какви са предимствата на Serrapeptase от Doctor's Best пред другите продукти на пазара:

  • Достатъчен е прием само един път дневно
  • Подходящ за вегетарианци
  • Удължено освобождаване, благодарение на подобрената таблетка (enteric coated), която не пречи на вегетарианската капсула
  • 120 000 единици - най-високо ниво на ензима  серапептаза само в 1 капсула


Serrapeptase е много известна хранителна добавка, която се използва изключително успешно за различни нужди. Отлично влияние оказва като противовъзпалително средство. Има способността да пречиства кръвта и да подобрява кръвообращението, както и да изхвърля нежеланите тъкани от организма като го смила (кисти, кръвни съсиреци и артериална плака).

Best Serrapeptase 120 000 SPU  е продуктът с най-добра цена в България за серапептаза, защото при всекидневен прием  стига за 3 месечна употреба.


Как действа Serrapeptase 120000 SPU капсули?

Best High Potency Serrapeptase 120000 SPU на капсули притежава силен антивъзпалителен ефект. Също така се използва за понижаване и облекчаване на острата и хронична болка, както и за елиминиране на подуването. Отстранява неприятната болка в мускулите и ставите след физически натоварвания и претоварвания. Много успешно се прилага върху възпалителните процеси в гърлото, носа и ушите. Serrapeptase от Doctor's Best има изключително търсене като продукт, тъй като много лесно намалява болката. Това е така, защото той блокира освобождаването на причинителите й от възпалените тъкани.

Заради противовъзпалителните свойства оказва положителен ефект на хора, които страдат от хроничен синузит. При тях се отделя много секрет, заради удебелението на ностните кухини. В тези случай секретите в кухината се отделят значително повече като се и сгъстяват допълнително. Това сгъстяване от своя страна възпрепятства секрета да се освобождава свободно. Serrapeptase 120000 помага за намаляването на визкозитета на секретите, като действа за по-доброто отстраняване на бронхопулмонални секрети.

Best Serrapeptase е хранителна добавка, която има способността да разгражда кръвните съсиреци и кисти. Може да се използва за освобождаване на кръвоносните съдове от плаки. Прилага се успешно и с отделянето на мъртвата тъкан, като така помага за регулиране на нормалното ниво на кръвното налягане и сърдечната дейност. Serrapeptase 90 капсули се ползва при запушени и блокирани каротидни артерии, в периода , когато познатата ни традиционна помощ е доста рискована. Отлично влияние оказва за свиването на разширените вени, както и за разграждане на тромбите и фиброзните слоеве, с които се образуват кистите и атероматозната плака.

Препоръчителен прием: За възрастни, взимайте по 1 капсула дневно (не с храна) или както е препоръчано от лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90 порции

Състав в една доза Стойност %ПДД
Калций (от Serrateric) 36 мг 3%
Serrapeptase ензим (единици serratiopeptidase дейност) 120000 SPU


† Daily Value не е установено.

Други съставки: Целулоза, serrateric модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).