Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate, 60 caps

Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate, 60 caps

48.79 лв.
Видяно 4 пъти

Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 caps

  • Съдържа био-клетъчен колаген
  • Грижи се за здравето на вашата кожа
  • Подхранва хрущялите и ги предпазва от разрушаване
  • Действа обезболяващо и елиминира възпаленията


Какво знаем за Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate?

Продуктът съдържа най-важния компонент и той е Biocell Коллаген II. Анализи показват, че Biocell Коллаген II естествено, съдържа колаген II тип (60-65%), хондроитин сулфат (20%), хиалуронова киселина (10%), глюкозамин и други протеогликани. Всички тези вещества са изключително важни за съединителната тъкан.

Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 caps от Doctor's Best е добавка, която съдържа колаген II тип. Този колаген се концентрира добре във вътре-ставните хрущяли, роговицата, стъкловидното тяло на окото и др. Явява се вещество, което има способност да задържа вода в пъти по-голямо от собственото си тегло. Притежава овлажняващо действие, помага за запълване на пространствата между колагеновите влакна. 


Как действа Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate на капсули?

Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate​ 60 капсули на Doctor's Best действа благоприятно при сърдечни проблеми, освен това помага при артрит и остеопороза. Като хранителна добавка поддържа здрави кръвоносните съдове и предотвратява износването на ставите. Симптомите на артрит са свързани със силна и остра болка. Продуктът е силен антиоксидант, който съдържа протеогликани, които помагат за понижаване на окислителното увреждане на ставите. 

Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate понижава автоимунната агресия, инхибира образуването на кръвоносните съдове в ставите. Може да поддържа синтеза на синовиалната течност и да повиши нейното количество. Освен това намалява възпаленията и има силно обезболяващо действие. Може да предотварти разпадането на хрущяла. 

Хондроитин сулфат понижава холестерола, има противотромбозно действие и може да намали риска от инсулт. Прочиства артериите и аортата и по този начин предпазва сърцето от пристъпи. Има благоприятно свойство, като повишава подвижността на ставите, елиминира болката и отоците. Влияе върху фосфорно-калциевата обмяна в хрущялната тъкан и понижава загубата на калций. Може да ускори процесите на възстановяване, както и да стопира процеса на дегенерация. Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate на капсули възпира свиването на съединителната тъкан и има важно значение за своеобразната смазка за ставните повърхности. Използва се за нормализиране на обмяната на веществата в хиалинната тъкан и стимулира регенерацията. Има аналгетично свойство, помага при натоварвания и метаболични нарушения. 

  • Може да се приема за профилактика на артрит
  • Спомага при износване на ставите
  • Помага при остеоартроза
  • Възстановява гъвкавостта на ставния хрущял  
  • Нормализира кръвообращението
  • Подобрява активността


Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно.
Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Биоклетъчен колаген, включващ: 1000 мг
Хиалуронова киселина 100 мг
Хондроитин сулфат 200 мг
Хидролизиран колаген тип ll 600 мг†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.

Други съставки: ориз на прах, желатин (капсула), магнезиев стеарат (растителен произход).
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!