Best L-Carnitine Fumarate, 855 мг, 180 Veggie caps

Best L-Carnitine Fumarate, 855 мг, 180 Veggie caps

59.89 лв.
Видяно 8 пъти

Best L-Carnitine Fumarate 855 мг 180 Veggie caps

 • Подпомага бързото изгаряне на излишните мазнини 
 • Може да се приема от вегетарианци
 • Придава сила и енергия
 • Намалява чувството на глад
 • Подпомага умствената дейност
 • Действа благоприятно върху сърдечната дейност


Какво знаем за Л-Карнитин Фумарат?

L-Carnitin е кристален бял хигроскопичен прах и има сладникав вкус и специфичен аромат. Разтваря се добре във вода, спирт, алкални разтвори и разредени минерални киселини. Съдържа се в свинското, заешкото, говеждото и птиче месо. Съдържа се още в рибата, мляко, кашкавал, гъби, различни плодове, зеленчуци, ядки и зърнени култури. L-Carnitine Fumarate е форма на Л-карнитин с фумарова киселина. Фумаратът се образува при взаимодействието на фумаровата киселина с чист левокарнитин, като тази форма е много стабилна. 

Best L-Carnitine Fumarate 855 мг 180 капсули от Doctor's Best действа стимулиращо на производството на енергия в клетките. Това става посредством транспортирането на мастни киселини в митохондриите, междуклетъчната структура, която от своя страна генерира метаболичната енергия във формата на АТФ. Помага на организма да преобразува мазнините в енергия. L-Carnitine Fumarate Veggie caps повишава производството на сперматозоиди, освен това може да стимулира съзряването им. Като хранителна добавка може да се използва за подобряване на качеството на спермата. Взима участие в метаболитните процеси на тялото, най-вече в процес на разпадане на мазнините. В организма л-карнитинът участва в разграждането на масните киселини. Той се обработва от чернодробните клетки. Недостигът на л-карнитин може да доведе до нарушаване на функциите на сърцето, както и до спад на имунната система. 


Как действа Л-Карнитин Фумарат на капсули?

Хранителната добавка Best L-Carnitine Fumarate на Doctor's Best намалява риска от възникване на инфаркт, може да подпомогне сърдената функция и взима участие в процесите на деленето на клетките. Fumarate на Veggie caps на изгодна цена възпира образуването на свободни радикали, които са причина за появата на различни заболявания. Като цяло продуктът е от голямо значение за организма. Той влиза в категорията на липотропните средства, които помагат за изгаряне на мазнините. Има меко действие и не предизвиква странични действия. Лесно се усвоява от организма и когато постъпи в кръвта може да намали холестерола. L-Carnitine Fumarate 855 мг 180 капсули действа добре и върху храносмилателната система, нормализира апетита и подобрява обмяната на веществата. 

Използва се за разграждането на масните отлагания, придава сила, енергия и подобрява самочувствието. Помага за отслабването и превъзмогва постоянното чувство на глад. Повишава физическата и умствената енергия, спомага за доброто настроение и укрепва организма. Освен това увеличава издръжливостта и адаптационните възможности на човек. Взима участие в обезвреждането на органичните киселини и ксенобиотици, важен е за увеличаване на сухата мускулна маса. Може да предотврати свиването на кръвоносните съдове на мозъка и сърцето. Best L-Carnitine Fumarate Veggie caps се използва за профилактика срещу инсулт и инфаркт. Има силно антиоксидантно свойство, подобрява функциите на черния дроб и възпира развитието на атеросклероза. Помага при остеопорози и диабет. Използва се при анорексия, сърдечни болести и хипертония. 


Още ползи при прием на Best L-Carnitine Fumarate:

 • Премахва напрежението 
 • Помага при депресия
 • Има анаболно свойство
 • Притежава общоукрепващи свойства
 • Стимулира дейността на черния дроб
 • Способства растежа на мускулната маса
 • Увеличава издръжливостта по време на тренировка
 • Подходящо средство за отслабване
 • Подобрява усвояването на протеини, витамини и въглехидрати


Препоръчителен прием: Приемайте по 1-4 капсули дневно.

Състав в една доза Стойност %ПДД

Л-Карнитин Фумарат

(равен на 500 мг Л-Карнитин)
855 мг†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.


Други съставки: магнезиев стеарат (растителен произход), силициев диоксид, целулоза (вегетарианска капсула).


Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!