Best Lumbrokinase 20 мг, 60 capsules

Best Lumbrokinase 20 мг, 60 capsules

155.59 лв.
Видяно 10 пъти

Best Lumbrokinase 20 мг 60 capsules

Lumbrokinase 20 мг 60 capsules е хранителна добавка, която успешно поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.

Lumbrokinase води началото си от земния червей Lumbricus rubellus и попада в семейството на фибринолитичните ензими. Били направени експериментални изследвания за него, като се смятало, че е антитромботично средство. Ензимите, които са протеолитични, имат дългогодишно поучване, както и широко използване в Китай, в продължение на дълги години. От изследванията се наблюдава, че lumbrokinase има благоприятно действие на сърдечно-съдовата система. Best Lumbrokinase 20 мг 60 capsules от Doctor's Best съдържа голямо количество от ензимите и се използва благополучно, за да поддържа и подпомага сърдечно-съдовата функция активна и здрава.


Какво знаем за Lumbrokinase?

Lumbrokinase е получен от червея Lumbricus rubellus, който от своя страна се използвал в Далечния Изток векове наред в традиционната медицина. През 20-те години на XX век, станало ясно, че земният червей може да разбие фибрин – това е влакнест протеин, който има участие в съсирването на кръвта. Още през това време учените от Япония започнали да правят различни изследвания и успели да добият разтворимия ензим – фибрин, който се състоял от шест на брой протеолитични ензими (протеини за храносмилането). От там произлиза и името Lumbrokinase. Продуктът на Doctor's Best – Best Lumbrokinase 20 мг 60 capsules е изключително полезен при остри и хронични заболявания, които са свързани с кръвоносната система, кръвосъсирването и недобрата циркулация на кръвта.

Според направените изследвания, lumbrokinase действа много благоприятно върху тялото при разтваряне и разрушаване на нездравословната за кръвта коагулация, както и за повишаването на разтворимостта на фибрин от протеолитичните ензими, в процеса на получаване на кръвни съсиреци, което помага на зарастването на рани.


Как действа Lumbrokinase капсули?

Best Lumbrokinase 20 мг 60 capsules е хранителна добавка, която наподобява Nattokinase и успешно възпира появата и образуването на кръвните съсиреци. Също така има и други действия – фибринолиза, това са съсиреци, разсейки от лекарствата. Lumbrokinase действа и като тромболитик – природно лекарство, подпомагащо разреждането на кръвта. Голяма част от сърдечно-съдовите заболявания и по-точно инсулт, сърдечните атаки, ангина, Лаймска болест (която е хронично бактериално заболяване) са сред най-често срещаните причинители на смърт в света. Именно заради това на Lumbrokinase се правят голямо количество изследвания, защото има способността да предпази и предотврати голяма част от сърдечно-съдовите болести, които са смъртоностни.

Best Lumbrokinase 20 мг 60 capsules от Doctor's Best има ефективно действие върху възпрепятстването и лечението на:

 • Инфаркт на миокарда
 • Внезапна липса на слух
 • Исхемична мозъчно-съдова болест (тъканна анемия, получила се от запушването на приток на артериалната кръв)
 • Белодробен инфаркт
 • Индуцирана слепота, артерия на ретината и оклузия на вената


Lumbrokinase на капсули може да се използва сполучливо в предотвратяването на болести на хора, които имат склонност за развитие на тромбоза, както и за някои от хроничните заболявания като:

 • Захарен диабет
 • Сърдечна аритмия и по-конкретно предсърдно мъждене
 • Чернодробно заболяване
 • Хемолитична анемия (това е анемия, която се е получила от многократното разрушаване на червените кръвни клетки)
 • Злокачествен тумор
 • Белодробно сърце
 • Тромбоцитемия (заболяване, при което излишните тромбоцити продължават да се произвеждат и това води до неправилно кръвосъсирване или дори кървене)
 • Полицитемия вера (нарушения в кръвта, по-известени като „Erythremia“, при което костният мозък произвежда прекалено много червени кръвни клетки)
 • Гломерулонефрит (Възпаление на гломерули. Те са част от нефроните, благодарение на които бъбрекът може да работи. Когато милиони нефрони започнат да работят заедно, филтрират кръвта и по този начин се произвежда урината)
 • Системен лупус еритематозус (хронично автоимунно заболяване на съединителната тъкан, което може да засегне всяка част на тялото)
 • Прееклампсията (състояние, което е атоксично и се развива в последните 4 или 5 месеца от бременността и може да се опише с внезапно повишаване на кръвното налягане, наддаване на тегло, отоци по ръцете, краката, глезените и лицето, както и тежко главоболие)


Best Lumbrokinase, приеман по предписание, е безвреден продукт. Ако дозата се надвиши може да има нежелани реакции като: гадене, диария, сърбеж, обриви, подуване на корема.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-2 капсули сутрин и още 1-2 капсули преди лягане, или както е указано от лекар. Приемайте с вода, един час преди хранене или два часа след това.
 
Дозировка: 2 капсули


Дози в опаковка: 30 

Състав в една доза Стойност %ПДД
Lumbrokinase (равно на 720 000 Lumbrokinase Units) 40 мг


† Daily Value не е установено.
 
Други съставки: Малтодекстрин, желатин (капсула).

Не съдържа: мляко, яйца, пшеница, глутен, захар, подсладители, нишесте, сол или консерванти.
 
Важно: Използвайте под медицинско наблюдение, ако приемате антикоагуланти лекарства. Противопоказно с всяко състояние, свързано с кървене. Не е подходящ за вегетарианци.