Best Lutein, 20 мг, 60 softgels, Doctor`s Best

Best Lutein, 20 мг, 60 softgels, Doctor`s Best

38.19 лв.
Каталожен номер: 12849
Видяно 16 пъти

Best Lutein 20 мг 60 softgels Doctor`s Best

  • Използва се за подобряване на зрението
  • При катаракта
  • Грижи се за очите
  • Помага при ретинна дистрофия
  • Защитава очите от вредните слънчеви лъчиКакво представлява Best Lutein?

Lutein не е витамин, а ксантофил. Това е пигмент, който спада към групата на каротиноидите. Концентриран е в окото и подпомага зрението. Организмът има нужда от лутеин, но не може да синтезира собствен.

Best Lutein 20 mg 60 softgels от Doctor`s Best има способността на намали риска от развитие на някои болести на очите. В същото време той възпира развитието на атеросклероза. „Ксантофил“ е термин, който се въвежда пред 1837 г. от Берцелуис. През 20 век лутеинът е отделен от групата на ксантофилите и прави изключителна еволюция в офталмологията. Направени са няколко изследвания и проучвания, които показват, че при недостиг на лутеин може да се предизвика развитие на дегенеративни процеси в ретината. Това от своя страна води до дистрофия и загуба на зрението.


Как действа Best Lutein 20 мг 60 softgels?

Хранителната добавка на Doctor`s Best Best Lutein 20 мг 60 softgels помага за по-голямата яснота на зрението. Той може да филтрира определена част на спектъра на слънчевите лъчи до момент, в който тази част попадне върху фоторецепторите. Понижава рисковете от увреждане на ретината. Грижи се за защитата на очите от свободните молекули на кислород, които са образувани на светлина. Може да понижи натрупването на пигменти, които способстват за развитието на дистрофия на ретината.

Изостря зрението, съдейства за филтриране на зрителната неефективност в областта на спектъра. Best Lutein 20 мг 60 softgels запазва и съхранява лещата от потъмняване, грижи се за защита от натрупване на липофусцин. По този начин възпира увреждането на ретината и забавя стареенето и. При прием на Лутеин капсули се поддържа и кожната обвивка на тялото. Редовният прием прави кожата гладка, свежа и по-жива. Подобрява еластичността и. Възпрепятства натрупването на свободни радикали в организма, които от своя страна могат да бъдат вредни за него.

Добре е да се приема Best Lutein от възрастни хора, тъй като той е едно невероятно профилактично средство за понижаване качеството на зрението. Помага при диабет, катаракта и се грижи за подхранване на очите и тяхното насищане с кислород. Това помага за нормалната функция на очите и подобрява зрението.


Още ползи при прием на Best Lutein:

  • Възпрепятства ослепяването
  • Може да се приема след операция на очите
  • Нормализира функциите на очите
  • Подобрява здравето на кожата
  • За по-ясно и детайлно виждане


Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула дневно.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30


Състав в 1 доза 

Стойност

%ПДД

Лутеин

20 мг

**

Зеаксантин

1 мг

**


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: слънчогледово масло, желатин, глицерин, пречистена вода.

Не съдържа глутен, ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!