Best MSM, 1500 мг, 120 tablets, Doctor`s Best

Best MSM, 1500 мг, 120 tablets, Doctor`s Best

30.19 лв.
Видяно 15 пъти

Best MSM 1500 мг 120 tablets Doctor`s Best

 • Използва се при различни възпаления
 • Подсилва имунната система
 • Помага при схващания на мускулите и при болка
 • Помага при диабет
 • Използва се за подобряване на енергията
 • Притежава силно противоалергично свойствоКакво представлява MSM?

MSM или Метилсулфонилметан е един невероятен продукт, който е с органичен произход и съдържа сяра. Тя се е използвала и се използва при подагра, запек, артрит и бронхит. Освен това подобрява цялостното състояние на тялото. Best MSM 1500 mg 120 tablets от Doctor`s Best е хранителна добавка, която представлява биодостъпен източник на хранителна сяра. Сяра се съдържа и в много растителни и животински храни, като зеле, кромид лук, бобови растения, горчица и други. МСМ е най-малко токсичен, за разлика от останалите съединения, които съдържат сяра. Не предизвиква алергични реакции. Той действа много добре и благоприятно върху организма. Действа активно и при паразити, като има способността да блокира контакта на възбудителите с лигавиците.


Как действа Best MSM 1500 мг?

Хранителната добавка от Doctor`s Best може да помогне при различни травми. Освен това помага при артроза, белодробни проблеми и може да стимулира зарастването на рани. Best MSM 1500 mg 120 tablets подобрява метаболитните процеси в организма, съдейства за образуване на колаген и това подобрява състоянието на кожата, като я прави по-еластична. Използва се за укрепване на мускулите и може да стимулира оформянето на хрущялната тъкан. Притежава противовъзпалително свойство, като това помага при възпаления, разтегнати връзки, бурсит, артрит и други.

Понижава болките в мускулите, може да възпрепятства усложненията при диабет. Нормализира нивото на кръвната захар. Best MSM от Doctor`s Best действа детоксикиращо, помага при мускулни схващания и може да елиминира токсините от тялото. Редовния прием на Метилсулфонилметан (МСМ) може да спомогне за заздравяване на ноктите, зъбите, косата и кожата. Ефикасен е при възпалителни заболявания и при костни проблеми. Благоприятства върху белия дроб, при изгаряния и белези. Използва се още при бронхиална астма и болести по кожата. Добре е да се приема от активни спортисти, защото действа добре при напрежение, болка и изтощение в мускулите. Нормализира функциите в системите и помага на хранителните вещества да достигнат до вътрешността на клетките. Способства за усвояване на глюкозата от клетките за изработването на енергия. Best MSM 1500 mg 120 tablets  се грижи за здравето на кръвоносните съдове, подобрява гъвкавостта на тъканите и стимулира клетъчната регенерация.


Още ползи при приема на Best MSM 1500 мг:

 • Помага при проблеми с гръбначния стълб
 • Действа добре на стомашно-чревния тракт
 • При депресия
 • Помага при ревматоиден артрит
 • Предотвратява чупенето на ноктите и накъсването на косата


Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Метилсулфонилметан 1500 мг **


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа: глутен, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, преди да започнете приема на този продукт се консултирайте с Вашия лекар!