Best Phosphatidylserine, 100 мг, 60 softgels

Best Phosphatidylserine, 100 мг, 60 softgels

74.99 лв.
Видяно 3 пъти

Best Phosphatidylserine 100 мг 60 softgels

  • За повече концентрация и памет
  • Подпомага функциите на мозъка
  • Помага за бързото мислене
  • Грижи се за здравето на нервите
  • Използва се при възрастните при деменция
  • Не се препоръчва да се приема от вегетарианци
  • Подобрява състоянието на мозъчната функцияКакво знаем за Phosphatidylserine?

Phosphatidylserine е структурен компонент на невроните в мозъка и те могат да подпомогнат комуникацията на клетките. Някои изследвания показват, че приема на phosphatidylserine под формата на хранителна добавка може да подобри тези функции и като цяло да ускори паметта и концентрацията. Best Phosphatidylserine 100 мг 60 softgels от Doctor`s Best съдържа основни хранителни кофактори, които допринасят за допълнителната стабилност на фосфолипидните молекули. Има важно значение за образуването на клетъчни мембрани в междуклетъчните връзки. Действа положително, като повишава активността на невротрансмитерите. Този фосфолипид е от много важно значение за организма на човек. В тялото се съдържат около 60 гр. Най-висока концентрация имат органи като сърцето, мозъка, белите дробове, черния дроб, както и скелетните мускули. Phosphatidylserine има умението да изменя активността на ензимите, рецепторите, йонните канали, както и да взима участие в управляването на мембранната течливост.


Как действа Best Phosphatidylserine 100 мг?

Хранителната добавка от Doctor`s Best - Best Phosphatidylserine 100 мг 60 softgels подобрява функциите на мозъка. Действа благоприятно и при хора, които са подложени постоянно на стрес и напрежение. Тъй като с напредване на възрастта мозъчните функции се понижават е добре да се приема от хора на възраст. Помага при хора с физически и психически натоварвания. Намалява нивото на кортизол в организма, помага при депресия, травми. Подсилва имунната система. При усилени тренировки може да изпитате болки в мускулите и това може да доведе до повишаване на сърдечния ритъм. Затова е необходима почивка, но продуктът Phosphatidylserine също може да бъде полезен за вас.

Phosphatidylserine 100 мг 60 softgels възстановява организма при умора, повишава настроението и тонуса. Скоро е направено изследване, което сочи че приемът на фосфатидилсерин може да помогне при емоционално претоварване. Подобрява енергията, успешно се прилага при увреждане на мускулите. Увеличава издръжливостта, стимулира растежа на нервните клетки. Полезните действия на Phosphatidylserine от Doctor`s Best не спират до тук. Той се използва още при диабет, инфаркт и може да помогне при инсулт. Помага при образуването на костно вещество, нормализира функциите на тестисите, както и помага за възстановяването на тъканите след възпаления.


Препоръчителен прием: За възрастни, приемайте по 1 гел капсула 3 пъти дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза Стойност %ПДД
Phospholipid Matrix 500 мг
Фосфатидилсерин 100 мг  
Фосфатидилхолин 25 мг  
Гликолипиди 45 мг  
Триглицериди със средна верига (MCT)  150 мг  


**% Дневните дози са базирани на 2000 калории.

† Daily Value не е установено.

Други съставки: За капсулата - желатинови капсули, глицерин, пречистена вода. Съдържа соя.

Не съдържа нищо друго освен изборените съставки.

Важно: Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.