Best PQQ featuring BioPQQ, 20 мг, 30 veggie caps

Best PQQ featuring BioPQQ, 20 мг, 30 veggie caps

64.69 лв.
Каталожен номер: 12818
Видяно 17 пъти

Best PQQ featuring BioPQQ 20 мг 30 veggie caps

  • Повишава производителността на митохондриите
  • Засилва имунитета
  • Силен антиоксидант
  • Подпомага сърдечната функция 
  • Укрепва мозъчната функция и подобрява паметта
  • Не съдържа ГМО и глутен


Какво знаем за митохондриите?

Митохондриите са много важни за биологичните процеси, тъй като генерират клетъчна енергия, която е необходима за физическата активност на тялото. С течение на времето и в процеса на стареене производството на митохондриите намалява. Затова е необходимо да се спазва хранителен режим, който ограничава приема на калории и редовна физическа активност.

Хранителната добавка на Best PQQ featuring BioPQQ 20 мг на Doctor's Best може да ви осигури енергията, от която се нуждае вашият организъм. 


Как действа Best PQQ featuring BioPQQ капсули?

  • Best PQQ veggie caps повишава издръжливостта, грижи се за цялостното здраве на организма. Енергията генерираща се в митохондриите може да бъде атакувата и от вредните свободни радикали. Когато тези митохондрии се разрушават се ускорява процеса на стареене. BioPQQ 20 мг ги предпазва и същевременно подобрява функцията на клетките. PQQ от Doctor's Best е силен антиоксидант. Като хранителна добавка може да стимулира гените, които са отговорни за образуването на нови митохондрии. Много важно е да не забравяне, че гените са от изключително значение за поддържане на телесното тегло, както и за метаболизма на мазнините и захарите. Капсулите Best PQQ featuring 20 мг осигуряват защита на тези митохондрии. Те са носители на собствена ДНК, която се различава от тази в ядрото. За разлика от нуклеарната ДНК, митохондриалната е много слабо защитена.  
  • Според проучванията пиролохинолин хинон подобрява здравето на сърцето, когнитивната функция и паметта при възрастните хора.


Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30 вегетариански капсули.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно след хранене.

Състав в една доза Стойност %ПДД
PQQ (пиролохинолин хинон)
(както PQQ динатриева сол)
20 мг


† Daily Value - не е установено

Други съставки: Целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Не съдържа: ГМО и глутен.