Best Proteolytic Enzymes, 90 enteric coated veggie caps

Best Proteolytic Enzymes, 90 enteric coated veggie caps

74.99 лв.
Видяно 13 пъти

Best Proteolytic Enzymes 90 enteric coated veggie caps

 • Ензимите са важни за здравето на мускулите
 • Укрепват ставите
 • Грижат се за храносмилателната система
 • Помагат при различни проблеми с лигавицата на носа
 • Възпира образуването на тромбози
 • Помага за по-бързото заздравяване на раните
 • Има добро антивирусно действие
 • Засилват имунната системаКакво знаем за Best Proteolytic Enzymes? 

Proteolytic Enzymes е формула, съдържаща богат спектър от протеолитични ензими, които са от растителен произход. Добавката от Doctor`s Best е подходяща и за вегетарианци. Best Proteolytic Enzymes имат невероятни фунцкии върху организма, тъй като те могат да преработват и разграждат белтъчините на аминокиселините, които ги съставят. Добре се усвояват от червата.

При прием на Best Proteolytic Enzymes 90 enteric coated veggie caps се усилват нормалните метаболитни функции на ензимите, които са вече в човешкия организъм. Важни за облекчаване на химичните реакции, които протичат в организма. 


Как действа Best Proteolytic Enzymes на капсули?

Като хранителна добавка Proteolytic Enzymes има силно антибактериално и противовъзпалително действие. Освен това спомага за нормалната функция на опорно-двигателния апарат.

Best Proteolytic Enzymes 90 enteric coated veggie caps от Doctor's Best заздравяват мускулите и ставите. Подобряват храносмилането и са важни са реакциите, които протичат в тялото. Имат способността да разграждат останките от наранените или раздразнени клетки. Влияе благоприятно върху лигавицата на носа, като подобрява вискозитета и нейната еластичност. Действа добре при оперативна намеса, синузит или наранявания. Тъй като съдържа и Бромелаин , Best Proteolytic Enzymes действа противовъзпалително, против отоци, тромбози. Влияе благоприятно при обриви. Може да се използва за елиминиране на течностите и излишните токсини. Съдейства за ускоряване регенерацията на тъканите, подпомага  функциите на сърцето и кръвоносната система.

При недостатъчно количество киселини в стомаха ензимите могат да помогнат на храносмилателната система за разграждане на белтъчините. Влияе добре и при разпадането на сложните липиди. Разгражда и мъртвите клетки на кожата. Действа благотворно върху косата и кожата. Помага още за допълване недостига на храносмилателни ензими. Поддържа здравето на червата, понижава симптомите на разстройства на стомаха, нормализира микрофлората на дебелото черво. Best Proteolytic Enzymes 90 enteric coated veggie caps от Doctor's Best увеличава имунитета, премахва от тъканите и кръвта патогенните комплекси, които са причина за спад в имунната система. Помага за стопиране на образуването на тромбове, най-вече в артериите. Помага за резорбирането на съсиреци в кръвоносните съдове. Може да нормализира кръвното налягане.

Ензимите съдържат и друг много важен компонент и това е папаинът. Той е способен да преработи белтъците по такъв начин, че да бъдат лесни за усвояване. Има антиокислителни, слабителни, прочистващи и противовъзпалителни действия. Нормализира обмяната на веществата и повлиява добре върху кожата. Нормализира функцията на стомаха, особено при трудно преработване на белтъчините. Подобрява перисталтиката, микроциркулацията. Липазата също е важен елемент от състава на Proteolytic Enzymes. Тя от своя страна помага за разграждане на мазнините, подобрява процесите в храносмилателната система. 


Още ползи при прием на Best Proteolytic Enzymes:

 • Нормализира телесната маса
 • Извежда токсините
 • Понижава образуването на газове в стомаха
 • Помага за разграждане на мазнините
 • Нормализира реологичните свойства на кръвта
 • Премахва патогенните имунни комплекси в кръвта
 • Спомага за разпадането на сложни липиди


Препоръчителен прием: Приемайте 3 капсули дневно 1 час преди или 2 часа след хранене.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в доза (3 капсули) Стойност %ПДД
Бромелаин 576 МЕ **
Папаин 10,077,000 МЕ **
Амилаза 36,000 МЕ **
Липаза 405 МЕ **
Неутрална протеаза 164,010 МЕ **
Гъбична протеаза 4.0 34,800 МЕ **
Бактериална протеаза 65,250 МЕ **
Рутин 30 мг **
Серациопептидаза 120,000 МЕ **


†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза, ентерично покритие.

Не съдържа глутен

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и прохладно място.