Best Ubiquinol featuring Kaneka's QH, 50 мг, 90 softgels

Best Ubiquinol featuring Kaneka's QH, 50 мг, 90 softgels

106.29 лв.
Видяно 13 пъти

Best Ubiquinol featuring Kaneka's QH 50 мг 90 softgels

  • Мощен антиоксидант
  • Действа благоприятно върху сърцето
  • Грижи се за здравето на нервната система
  • По-силен имунитет
  • Помага за нормализиране на кръвното налягане
  • Има противораково действие


Какво знаем за Ubiquinol?

Ubiquinol съдържа редуцирана форма на CoQ10. Някои изследвания сочат, че това е добавка, която притежава голяма биологична стойност. Има силна антиоксидантна защита за сметка на обикновения коензим.

Best Ubiquinol featuring Kaneka's QH softgels от Doctor's Best много по-бързо и лесно се усвоява от организма. Лица след 25 годишна възраст имат по-голяма нужда от прием на ubiquinol. Това се получава, тъй като младия организъм няма проблем с усвояването на обикновения Q10. Ubiquinol има в големи концентрации в сърцето, защото там притока на енергия е изключително важен. Защитава организма от вредните свободни радикали, както и се грижи за здравето на невроните в мозъка.


Как действа Best Ubiquinol CoQH капсули? 

Хранителната добавка Best Ubiquinol Kaneka QH 50 мг 90 softgels помага при хронична умора. Използва се за подобряване на производството на енергия в митохондриите. Убиконол на Doctor's Best предпазва сърцето от болести, помага за нормалната функция на сърдечния мускул. Увеличава имунната защита, предпазва тялото от зарази и инфекции. Редовният прием на Ubiquinol Kaneka QH може да понижи риска от увреждане на някои тъкани и органи.

CoQ10 е известен още и като убихинон. Тялото трябва да превърне убихинона в убихинол, за да може то да подобри производството на клетъчна енергия. Освен това действа добре върху кожата и се грижи за нея.

Производството на убикинол е необходимо още при стрес, при недостиг на някои фактори, които са важни за биосинтеса на убихинол. Важно е да се приема, ако има дефицит на coq10, при повишено метаболитно изискване, промени в гените.

Препоръчителен прием: Взимайте по 1 гел-капсула дневно с храна, или както е указано от вашият  лекар.
 
Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в доза Стойност: %ПДД
Ubiquinol CoQH (Убикинол)
(редуцирана форма на CoQ10)
50мг *


Други съставки: студено пресован зехтин (Non - GMO), желатин (капсула), средно-верижни триглицериди, глицерин, соев лецитин, пчелен восък, екстракт от розмарин, смесени токофероли, Анато (цвят).  Съдържа соя

Не съдържа: мляко, яйца, пшеница, глутен, царевица, захар, подсладители, нишесте, сол, или консерванти.