Best Vitamin C, 500 мг, 120 Veggie Caps, Doctor`s Best

Best Vitamin C, 500 мг, 120 Veggie Caps, Doctor`s Best

38.19 лв.
Каталожен номер: 14014532
Видяно 8 пъти

Best Vitamin C 500 мг 120 Veggie Caps Doctor`s Best

 • Мощен антиоксидант
 • Подсилва имунната система
 • Действа добре върху сърдечната система
 • Понижава нивото на холестерол
 • Помага при възпаленияКакво представлява Vitamin C?

Витамин С е страхотен витамин, който поддържа много от метаболитните ензими и повишава енергията и силата. Подпомага за синтеза на колагена в организма, както и на някои невротрансмитери и карнитин. Помага  за усвояване на желязото.

Добавката Best Vitamin C 500 мг на достъпна цена укрепва цялостното състояние на тялото. Подпомага функциите на сърцето и се използва при алергии. През 1928 г. изследовател на име С. Зилва успява да отдели чистата аскорбинова киселина от лимоновия сок и по-късно лекар от Унгария на име Алберт Джорджо, заедно с Чарлс Кинг разработват напълно нейната структура.


Как действа Best Vitamin C 500 мг 120 Veggie Caps?

Като хранителна добавка Best Vitamin C 500 мг 120 Veggie Caps Doctor`s Best действа благоприятно при атеросклероза и се справя с вредното действие на свободните радикали. Подобрява проницаемостта на кръвоносните съдове за питателни вещества. Аскорбиновата киселина (другото име на витамин С) е мощен антиоксидант и се грижи за защитата на всичко органи и тъкани. Предпазва от увреждания и развитие на тумори.

Best Vitamin C капсули на супер цена се използва при вируси, бактерии, възстановява клетките и тъканите, които са вече увредени. Подпомага процесите за създаване на съединителната тъкан. Може да помогне за по-бързото заздравяване на раните, регенерира епителните клетки, освен това се използва за транспортиране на глюкозата в клетките. Това е функция, която осигурява едно нормално протичане на много от енергийните процеси в тялото. Има благотворно действие и за кръвоносните съдове и укрепва стените им. Съдейства при различни алергии, възпалителни процеси, както и за обновяване на кръвта.

Best Vitamin C от 500 mg капсули от Doctor`s Best спомага за нормализиране на синтеза и обема на холестерол. Това от своя страна понижава риска от отлагания по кръвоносните съдове. Предпазва от развитие на атеросклероза. Помага за бързата абсорбция на желязото и калция в храносмилателната система. Подобрява здравето на нервната система и се грижи за имунната защита. Редовният прием на добавка Best Vitamin C може да предпазва от паразити, защитава черния дроб. Ефикасно средство е за стомаха, при язва, болести на дебелото черво, пикочния мехур, както и на червата. Може да неутрализира токсините в тялото, помага при косопад, слабост в мускулите и при раздразнение.


Още ползи при прием на Best Vitamin C veggie Caps:

 • Използва се при мускулна слабост и изтощение
 • Подобрява функциите на надбъбречните жлези
 • Предотвратява последиците от стрес в организма
 • Помага при стрес и депресия
 • Поддържа здравето на ставите
 • За по-добра детоксикация


Препоръчителен прием: Приемайте по 1-2 капсули на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин Ц 500 мг 833%


† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, модифицирана целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, преди да започнете да приемате този продукт!