КОМБУЧА ЛАЙФ АРОНИЯ, 500 МЛ

3,39 лв.
  • Кат. номер: 14233
+ -
Купи
Моля, изберете:

Комбуча Арония е вълнуваща комбинация от класически комбуча чай, арония и шипка. Вкусът е запомнящ се и нестандартен – запазил традиционните сладко-кисели нотки, но със свеж, плодов завършек.

 

Аронията е изключително богата на антиоксиданти, които се грижат за оптималното здраве на организма и ниските нива на оксидативен стрес. Плодчетата й се препоръчват като превантивна мярка срещу диабет, заради способността им да намаляват възпаленията и да регулират секрецията на инсулин. Аронията се грижи и за здравето на сърцето, като не позволява в артериите да се наслагват мастни образувания. Тя има съдоразширяваща функция и подпомага кръвообращението. Богата е на витамин С и витамини от В-групата, както и на витамини К и Е.

 

В комбинация с пробиотиците в комбуча, се получава здравословна напитка, която се грижи за доброто функциониране на всички вътрешни органи и системи. Шипката служи като натурален имуностимулант и ободряващ агент. Комбуча Арония ще ви зареди и освежи. Тя е перфектният заместител на следобедната чаша кафе – богата на антиоксиданти, витамини и минерали, успокояваща стомаха и ревитализираща. Насладете се на всяка глътка от тази жива напитка. За оптимален вкус консумирайте охладена до 10-12 градуса.

ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!