БИО Супер кълнове, 300 гр, Biotona

17,49 лв.
  • Марка: Biotona
  • Кат. номер: 14562
+ -
Купи
Моля, изберете:

SuperSprouts е превъзходен микс от органични семена от елда, броколи, кафяво просо, слънчоглед, овес, тиква, червена киноа, бял и черен сусам и алфалфа. След пълно измиване семената се оставят да покълнат върху поднос за около 1-2 дни под строг контрол и определени условия. След покълването те се сушат за 24 часа при максимална температура от 42 градуса. Поникването освобождава скрити сили и качества на семената и представя техните уникални свойства. Продуктът е много лесен за храносмилане. Този процес гарантира високото му качество, като запазва висока концентрация на хранителни вещества и витамини. Техниката на производство на Биотона не трябва да се сравнява със стандартния процес на приготвяне на семена и зърнени храни, при който обикновено семената се сушат на температура от 100 градуса. Органичната култивация и високо специфичният процес на приготвяне определят уникалния вкус на продукта.

 

Състав: Семена от черен сусам, бял сусам, тиква, слънчоглед, елда, просо, броколи, алфалфа, овес, червена киноа. Органична култура.

 

Начин на употреба: Може да ползвате като част от вашата закуска заедно с други суперхрани, разпръснати върху йогурт, пудинг или салата. Може да консумирате директно или добавени към лека закуска или обяд.

 

Съхранение: На сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.

 

ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!