БИО Конопен протеин 300гр. Biotona

  • Марка: Biotona

Пресованите и сушени конопени семена са изключително богати на протеини (повече от 50%). Продуктът е произведен без да се използват химични вещества посредством екстракция от конопени семена по механичен начин. Идеален е за спортуващи жени като част от богата на протеини диета или хора, търсещи високо съдържание на протеини от неживотински произход и богати на нутриенти храни.

Влияние на конопа върху организма:

За паметта – за мозъка са изключително важни есенциалните мастни киселини. Те подобряват паметта, предотвратят развитието на болестта на Паркинсон и Алцхаймер, повишават настроението, премахват депресията, тревогата и стреса.
За сърцето – сърдечното здраве е пряко свързано със състоянието на кръвоносните съдове. Конопът е богат на незаменими мастни киселини, които помагат за намаляване нивата на холестерол и пречистване на артериите от плаки. Също така облекчават и възпаленията, които често водят до влошаване кръвната циркулация и увеличаване на артериалното налягане. Конопът допринася за профилактиката на инсулт и други сърдечни болести.
Онкология – в конопа има много растителни стерини и антиоксиданти, които съдействат за намаляване на вероятността от рак на дебелото черво, млечните жлези и простатата.
За храносмилането – конопът съдържа много фибри, които пречистват и подобряват дейността на храносмилателния тракт. Това помага да се намалят стомашните разстройства и да се облекчат симптоми като запек и подуване на корема.
За отслабване – конопът е естествено средство за потискане на апетита. Той дава много енергия за физически упражнения или други активности, които помагат да се редуцира телесното тегло.
При диабет – поддържа захарта в нормални граници, като помага на организма в усвояването на глюкозата от кръвта и превръщането й в енергия.

Състав:

Конопен протеин прах, 100% Органична култура.

Начин на употреба:

Добавете към смути или шейк в комбинация с плодов сок или друга суперхрана, мляко, йогурт или вода. По този начин може да доставите здравословни хранителни вещества към всяко ваше ястие - бързо и лесно. Направете ваше собствено здравословно и богато меню, изобилстващо от фитонутриенти.

Съхранение:

На сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина.

 

19,09 лв.
Базова цена: 19,09 лв.
Моля, изберете: