БИО Конопен крекер 100гр. Biotona

 • Марка: Biotona

Предназначение:

 1. Антивъзпалително средство;
 2. Заздравява костите;
 3. Намалява риска от рак;
 4. Пречиства тялото от вредни вещества;
 5. Стимулира имунната система;
 6. Влияе благоприятно върху състоянието на червата и стомаха;
 7. Подпомага процеса на отслабване;
 8. Допринася за психическо равновесие и по-добра памет.

Хранителната добавка оздравява и подмладява организма. Увеличава тонуса, укрепва паметта и ободрява. Семената от сусам съдържат голямо количество масло. Крекерите могат да се употребяват при редица здравословни проблеми, тъй като сусамът редуцира киселинността в стомаха, помага при чернодробни заболявания, гастрит, възпаления на панкреаса и жлъчния мехур. Действа противовъзпалително при камъни в бъбреците. Може да се използва като средство за профилактика при онкологични болести, за извеждането на токсините и вредните съединения от организма. Сезаминът, който се съдържа в сусама, понижава нивата на холестерол.

Действия на активните съставки:

 • Елда - допринася за намаляване възпаленията на съдовете и понижаване на вредния холестерол, като предпазва от сърдечни заболявания. Има антиоксидантно действие, което поддържа здравето на кръвоносната система и съдейства за регулиране на кръвното налягане. Също така има противоракови свойства, поддържа функциите на черния дроб, мозъка и стомашно-чревната система. Отлично се справя с оксидативния стрес и неутрализацията на свободните форми на кислород в организма, които водят до стареене.
 • Ленено семе - има антибактериално, противовирусно, слабително, противогъбично, възстановяващо лигавиците на червата и стомаха действие. Помага при ерозия, язва и гнойни рани в храносмилателната система. Ленът е богат на много минерали, витамини, протеини, омега мастни киселини, аминокиселини, влакна и полизахариди. Благодарение на тази активна съставка, крекерите подобряват общото емоционално и физическо състояние, нормализират кръвното налягане и положително влияят върху работоспособността на главния мозък. Пречистват тялото от тежки метали и всички други вредни елементи.
 • Коноп:
  • За паметта – за мозъка са изключително важни есенциалните мастни киселини. Те подобряват паметта, предотвратят развитието на болестта на Паркинсон и Алцхаймер, повишават настроението, премахват депресията, тревогата и стреса.
  • За сърцето – сърдечното здраве е пряко свързано със състоянието на кръвоносните съдове. Конопът е богат на незаменими мастни киселини, които помагат за намаляване нивата на холестерол и пречистване на артериите от плаки. Също така облекчават и възпаленията, които често водят до влошаване кръвната циркулация и увеличаване на артериалното налягане. Конопът допринася за профилактиката на инсулт и други сърдечни болести.
  • Онкология – в конопа има много растителни стерини и антиоксиданти, които съдействат за намаляване на вероятността от рак на дебелото черво, млечните жлези и простатата.
   За храносмилането – конопът съдържа много фибри, които пречистват и подобряват дейността на храносмилателния тракт. Това помага да се намалят стомашните разстройства и да се облекчат симптоми като запек и подуване на корема.
  • За отслабване – конопът е естествено средство за потискане на апетита. Той дава много енергия за физически упражнения или други активности, които помагат да се редуцира телесното тегло.
  • При диабет – поддържа захарта в нормални граници, като помага на организма в усвояването на глюкозата от кръвта и превръщането й в енергия.

 

8,59 лв.
Базова цена: 8,59 лв.
Моля, изберете: