Био Спирулина на прах 100гр

6,19 лв.
  • Марка: Биосвят
  • Кат. номер: 14941
+ -
Купи
Моля, изберете:
Био Спирулина на прах 100гр
Това синьозеленомикроводорасло е истински букет от жизненоважни хранителни съставки.Спирулината е една от природните храни с най-високо съдържание на протеин и снай-пълна комбинация от хранителни вещества със същевременно много ниско нивона калоричност (само 36 калории на 10гр.). Затова тя е отлично средство занамаляване на телесното тегло, при спазване на диети или спортуване.
Конкретно, в състава наСпирулината присъстват хранителни, укрепващи здравето съставки, повечето откоито са в недостиг в организма, тъй като се унищожават от ежедневнот муизлагане на стрес или от нездравословно хранене (напр. желязо, селен, витаминиА и В12). Именно тези вещества се съдържат в Спирулина в значителни количества.Също процентното съдържание на имуноукрепващия бета-каротен в Спирулината енай-голямо в сравнение с всички други храни. В организма бета-каротенът сепревръща във витамин А, който действа като антиоксидант и предпазва клетките отувреждане и преждевременно стареене.
Спирулината е чудесенизточник на минерали, с минимум калории и мазнини, което я прави изключителноподходяща и при прилагане на диети, спортуване и др. Лесноусвоима е оторганизма, тъй като не притежава целулозни клетъчни стени (за разлика от другирастителни храни). Има детоксициращо и антиоксидантно действие, предпазваорганизма от натрупване на свободни радикали. При редовен прием Спирулинатазасилва имунитета, представлява чудесен източник на енергия за клетките.Подпомага разграждането на мазнините, регулира кръвното налягане и оказваположителен ефект върху чревната флора и метаболизма.
Консумация: 10-15гр на ден.

Хранителна стойност на100гр:
Енергийност: 1420KJ/336 kcal
Мазнини: 1гр
от които наситени: 0,5гр
Въглехидрати: 13,1гр
от които захари:<0,1гр
Белтъчини: 65,9гр
Сол: 0,9гр

Съхранение на сухо ипроветриво място.
Нетно тегло: 100гр

ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!