Био Соева кайма, 170 г
Соята е с богато съдържание на протеини, въглехидрати и ценните омега-3 и омега-6 мастни киселини. Не съдържа генно модифицирани организми и холестерол. Произведена без химични добавки, чрез механичен и термичен метод. Идеална за приготвяне на мусака, кюфтета, сосове и др.
Приготовление чрез накисване: Накисва се в хладка вода за 36 часа. Водата се сменя на 12 часа, след което се приготвя като месо.
Приготовление чрез варене: 100 g соева кайма ври в 300 ml зеленчуков бульон за 10 мин. Прецежда се и се приготвя според рецепта по желание (100 g сух продукт съответстват на 300 g готово ястие).
Хранителна стойност на 100 g:
Енергийност: 1461 kJ/349 kcal
Мазнини: 6,0 g, от които наситени 1 g
Въглехидрати: 29 g, от които захари: 10 g
Белтъчини: 49 g
Сол: 0,02 g
Съхранение на сухо и проветриво място, след отваряне в хладилник.
Нето тегло: 170 г
Произход: Франция