Пълнозърнеста безглутенова смес за хляб Роял "Balviten", 400 гр

5,69 лв.
  • Кат. номер: 16273
+ -
Купи
Моля, изберете:

Безглутеново пълнозърнесто брашно

Начин на приготвяне:


Добавете само: пълнозърнеста смес Роял 400 гр, мая: суха 4 гр или 13 гр прясна мая, топла вода 360 мл, олио 3 супени лъжици, захар 1 супена лъжица, сол 1 чаена лъжичка.

 

Традиционен начин на приготвяне:

 

1. Всички съставки старателно се смесват за приблизително 5 минути.

2. Изсипете в предварително намаслена форма готовата смес, покрийте със суха кърпа и се оставете на топло място (прибл. 25 °C) за около 45 мин.

3. Тестото трябва да увеличи обема два пъти. Преди да сложите тестото във фурната леко намокрете повърхността на хляба с вода.

4. Пече се в продължение на 40-45 мин. При 220 ° C. Горещият хляб, изготвен от формата се оставя да изстине.

 

 

Безглутенов хляб в хлебопекарна:

 

1. Изсипете всички съставки в машината за печене на хляб. Стартирайте програма "без глутен".

 

Състав: царевично нишесте, оризово брашно, декстроза, царевично брашно, слънчоглед, ленено семе, соеви протеини, картофено нишесте, сгъстител: целулоза, оризово нишесте, пребиотик: картофени фибри, инулин.

 

Хранителна стойност на 100 гр продукт:

Енергийна стойност: 1590 кДж/379 ккал

Протеин: 5,66 гр

Въглехидрати: 74,3 гр, от които захари: 3,3 гр

Мазнини: 5,1 гр, от които наситени мастни киселини: 0.6 гр

Фибри: 4,8 гр

Натриев: 0.03 гр

Сол: 0,09 гр

 

Страна на произход: Полша

 

ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!