Състав: торта (царевично брашно, царевично нишесте, оризово нишесте, какао), крем (мазнини и протеини (глюкозен сироп, растително хидрогенирано масло, емулгатор: E472 и E471, млечен протеин, стабилизатор E340), модифицирано нишесте, обезмаслено мляко на прах, глюкоза, желатин, ароматни вещества).
Добавете само яйца (5 бр), захар (100 гр), вода (500 мл)
Торта:
1. Разбийте яйцата със захарта.
2. Към добре разбитата смес бавно добавете съдържанието на пакета.
3. Готовата смес преместете в намаслена подходяща форма за печене.
4. Пече се при 180 градуса за около 20 минути.
5. След като изстине се нарязва на половина през средата.
Крем: Изсипете съдържанието на пакета в купа, добавете 500 мл студена вода. Смесете с миксер на висока скорост, докато стане гъсто като бита сметана. Блат - крем - блат - крем и приятен апетит.
Хранителна стойност на 100 гр продукт:
Енергийна стойност: 1760 кДж/420 ккал
Протеин: 5.84 гр
Въглехидрати: 71,8 грама
от които захари 19 гр
Мазнини: 11.1 гр
от които наситени 6.2 гр
Влакна: 3,3 гр