Хляб без глутен и добавена захар
Разработен специално за хора с непоносимост към глутен.
Състав: оризово брашно, вода, царевично нишесте, оризово нишесте, картофено нишесте, царевично брашно, сгъстител: гуарова смола, метилцелулоза; дрожди, рапично масло, сол, прах от яйчен белтък, картофени влакна, регулатори на киселинността: лимонена киселина; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Съдържа естествено срещащи се захари.
Хранителна стойност в 100 гр продукт:
Енергийна стойност: 1019 kJ/241 kcal
Мазнини: 2,5 гр
- включително наситени мастни киселини 0,22 гр
Въглехидрати, включително 50 гр захар
Фибри: 2.8 гр
Протеин: 52 гр
Сол: 21 гр
Да се съхранява на хладно и сухо място.