Мюсли бар без Глутен със семена и плодове
При производството се използва царевица, за да се направи мюсли бар, който е естествено без глутен. Съдържа над 30% семена и фъстъци, а след като се добавят сливи и ябълки се оформя на филийки. По време на производството се използват само суровини без лактоза.
Състав: Глюкозо-фруктозен сироп, екструдирани зърнени люспи (царевична каша, захар), фъстъци 10,6%, захар, тиквени семки 7,1%, слънчогледови семки 6,7%, ленено семе 6,4%, малтодекстрин, палмова мазнина, сироп от глюкозa, парчета сушени сливи 3,9% (слива 85%, декстроза), парчета сушени ябълки 1,1% (ябълка 85%, декстроза), овлажнител: сорбитоли, емулгатор: соев лецитин, регулатор на киселинността: ябълчена киселина, ароматизатор. Продуктът може да съдържа ядки, сусамови семена и млечен протеин.
Хранителна стойност в 100 гр:
Енергийна с-ст: 1914 kJ/457 kcal
Мазнини: 20,6 гр
от които наситени мастни киселини: 5,7 гр.
Въглехидрати: 57,5 гр.
от които захари: 27 гр.
Фибри: 3,8 гр.
Протеини: 8,5 гр.
Сол: <0.1 гр.
Съдържание на Лактоза: <0.1 гр./100 гр.