Мюсли без глутен със семена и плодове
При производството се използват семена от царевица и плодове, за да се направи мюсли, което е естествено без глутен. Този продукт съдържа повече от 30% семена и фъстъци. По време на производството се използват само суровини без лактоза.
Състав: Екструдирани зърнени люспи (царевична каша, емулгатор: моно и диглицериди на мастни киселини), глюкозо-фруктозен сироп, фъстъци 10,7%, слънчогледови семки 10,0%, парчета сушени сливи 10,0% (слива 85%, оризово брашно), ленено семе 6,3%, парчета сушена ябълка 5,0%, тиквени семки5,0%, палмова мазнина, захар, малтодекстрин, овлажнител: сорбитоли, регулаторна киселинността: ябълчена киселина, емулгатор: соев лецитин, ароматизатор. Продуктът може да съдържа ядки, сусамови семена и млечен протеин.
Хранителна стойност в 100 гр:
Енергийна с-ст: 1909 kJ/456 kcal
Мазнини: 20,3 гр
от които наситени мастни киселини: 5,2 гр
Въглехидрати: 56,5 гр
от които захари: 21,1 гр
Фибри: 5 гр
Протеини: 10,5 гр
Сол: <0.1 гр
Съдържание на Лактоза: <0.1 гр/100 гр
Предложение за сервиране: Смесете с мляко без лактоза или други млечни продукти и вашата закуска е готова.