Репей - корен, Биохерба, 100 капсули

14,99 лв.
  • Марка: BioHerba
  • Кат. номер: 16821
+ -
Купи
Моля, изберете:

Репеят стимулира производството на храносмилателни сокове, което помага на черния дроб бързо да преработва токсините и да ги изхвърля от организма

Коренът от Репей подкрепя здравословното състояние на организма, той е ефикасно природно средство с изявени различни ползи.

Действие:
Корените от Репей са богати на фибри, които стимулират храносмилателната система и подпомагат движението на храната през червата. Билката облекчава запека и предотвратява подуването, спазмите и появата на язви.

Репеят стимулира производството на храносмилателни сокове, което помага на черния дроб бързо да преработва токсините и да ги изхвърля от организма. Корените от Репей съдържат органични съединения като танини и фитостероли, както и важни етерични масла, които са пряко свързани с борбата с токсините в нашето тяло.

Корените от Репей съдържат Витамин С и Витамин Е, които действат като антиоксиданти и се борят със свободните радикали. Тези витамини предотвратяват инфекциите и поддържат здравето на клетките и тъканите в организма.

Съдържание:
Корен от Репей.

Състав на една капсула: 400 мг корен от Репей.

Състав на дневна доза: 800 мг корен от Репей.

Помощни съставки: Желатин.

Начин на употреба:
Като хранителна добавка приемайте по 2 капсули на ден с вода.

Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Опаковка: 100 капсули

ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!