Орехи - 100 гр.

2,79 лв.
  • Кат. номер: 17552
+ -
Купи
Моля, изберете:

Антиокисдантите в орехите са два до 15 пъти по-мощни от витамин Е, който предпазва тялото от увреждащи естествени химикали, причиняващи болести.

Всички ядки са полезни за здравето. Орехите обаче съдържат повече антиоксиданти от фъстъците, бадемите, лешниците.

В народната медицина орехът е отдавна известен като ценен лечебен инструмент. Хипократ е давал на пациентите отвара от кора на зелен орех против глисти.

Съвременната медицина също широко използва орехите за лечение на туберкулоза, екзема, херпес и др. Маслото от орех помага при лечението на различни кожни лезии. Отвара от листата на орех се препоръчва при стоматит, болки в гърлото, ангина.

Хранителните вещества, които се съдържат в орехите помагат за намаляване нивата на кръвната захар. Също така специалистите препоръчват консумацията на орехи след тежко боледуване, с цел бързо възстановяване.

Комбинацията на орехи с някакъв плод е универсално лекарство за лечение на анемия, хипертония, заболявания на бъбреците, черния дроб, жлъчния мехур, сърдечно-съдовата система. Тибетската народна медицина препоръчва смес от орехи, сирене и стафиди за подобряване на тонуса на нервната система, намаляване на главоболието и укрепване на сърдечния мускул.

Опаковка: 100 гр.

ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!