ТИБЕТСКО ГОДЖИ БЕРИ, 250 Г, ZOYA

14,49 лв.
  • Кат. номер: 8052
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тибетското годжи бери  се отглежда с много слънчева светлина, чист въздух и вода на 3000 м над.в. в Цинхайското плато (Тибет). Характерно е с по-голям и сочен плод от останалите сортове Годжи Бери (280 бр. зърна за 50 г).

 
Плодчетата на годжи бери са изключително хранителни.За една дневна доза,между 10 и 30 грама,те осигуряват на организма повече витамин C  от портокалите,повече бета каротин от морковите и повече желязо от порция пържола.Те са догър източник на витамини от групата B и антиоксиданти,които предотвратяват вредното влияние на свободните радикали,увреждащи клетките в организма.Богати на полизахариди,годжи бери спомага функционирането на имунната система.Съдържа също 18 вида аминокиселини и калий.На кратко годжи бери се грижи за вашата кожа,сърдечна и имунна систа.Не са използвани селскостопански химикали при отглеждането.
 
 
Употреба: можете да добавяте в мюсли, овесени ядки, да правите топла вода за чай, могат да се ядат директно, да се използват като съставка на кейкове, десерти и др.
 
 
Мерки за безопасност: избягвайте Годжи Бери при чувствителност към растения от семейство Картофови (Solanaceae– включващо домати, картофи и пиперки), както и при диария, подуване на корема и газове.
 
 
Състав: сушени на слънце годжи бери
 
 
Хранителни стойности за 100 g:
Калории - 308 kcal
Въглехидрати - 60 g
Протеини - 11,7 g
Мазнини - 2,7 g
Фибри - 13 g
 
 
Произход: Китай
 
 
Производител: Великобритания
ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!