МАДАЛ БАЛ СИРОП, 500 МЛ, MADAL BAL

54,95 лв.
  • Марка: MadalBal
  • Кат. номер: 9664
+ -
Купи
Моля, изберете:

Рецептата на натуралния швейцарски сироп Madal Bal обединява 6 вида чисти сиропи – 5 вида висококачествени сиропи от цветовете на азиатски палми и канадски кленов сироп екстра „С+“ качество. 

Madal Bal многократно ускорява изчистващите процеси в организма, чрез което помага за подсилване на имунитета и редукцията на теглото. Има силен засищащ ефект. Прочиства жлъчката, черния дроб и бъбреците без каквито и да било странични ефекти. Води до изхвърляне на задържаните течности в тялото, чрез което съдейства за постигане на подобрение при сърдечно-съдови заболявания и отоци от различен произход.

Високата концентрация на минерали в него действа като нервно- и хормонално регулиращ балансьор. В източната медицина палмовите сиропи са известни като „анти-вата”, т. е. като средства с успокояващ и балансиращ нервната система ефект, премахващи спазмите и сухотата на кожата и лигавиците. Има леко слабително действие и спомага за изчистването на стомашно-чревния тракт.


Начин на приготвяне на коктейла Madal Bal

За да направите 1 водна чаша (300 мл) от напитката за пречистване, отслабване и подмладяване, просто пригответе:

  1. Две супени лъжици натурален сироп Madal Bal.
  2. Две супени лъжици лимонов сок (половин лимон). Важно е да се използват свежи лимони, а не лимонова напитка или лимонов концентрат.
  3. Една щипка лют червен пипер (или джинджифил по собствен вкус).
  4. Смесете съставките във водна чаша (300 мл), след което допълнете чашата с вода.

От имуностимулиращия коктейл можете да пиете толкова често, колкото желаете (обикновено от 3 до 8 коктейла) в течение на целия ден. Препоръчително е приемите да бъдат регулярни, вместо твърдото хранене за деня.

Тъй като пиете подмладяващата напитка в продължение на целия ден, е по-практично сутрин да си правите по-голямо количество от нея в бутилка от 1,5 литра (5 дози х 300 мл). По същия начин можете да приготвите и 2 бутилки (10 дози х 300 мл), което покрива изцяло дневната нужда от напитката.

* Към всеки закупен сироп получавате ПОДАРЪК - книгата "Усещане за подмладяване", която представлява и пълно ръководство за прилагане на Програмата с MadalBal.

ХАЛОТЕРАПИЯ, АРОМАТЕРАПИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА
Солни лампи и свещници
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!
ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ, СПОРТ, МЕДИТАЦИЯ
Книги
ПОРЪЧАЙТЕ ТУК!