Candida Support, за добро храносмилане, Биохерба, 100 капсули

Candida Support, за добро храносмилане, Биохерба, 100 капсули

19.99 лв.
Производител: bioherba
Видяно 15 пъти

Комбинацията от вещества и билки във формулата е подбрана с цел здравословен баланс на бактериите в храносмилателната система.

Комбинацията от вещества и билки във формулата е подбрана с цел здравословен баланс на бактериите в храносмилателната система, които са от основно значение за качествено храносмилане и профилактика при паразити и вредните агенти, причиняващи неразположения и разстройства в храносмилането.

Пау Дарко е имуностимулант, спомагащ храносмилателната система, като я прави негостоприемна за паразити, бактерии, гъбични и вирусни инфекции.

Черният орех спомага за пречистването на паразити от стомашно-чревната флора, а маслото от Риган притежава силни антиоксидантни свойства и насърчава потискането на размножаване на болестотворни бактерии.

Каприловата киселина подобрява чревната флора като спомага за понижаването на процесите на ферментация образувани от неблагоприятните за храносмилателната система гъбични образувания.

Съдържание:
Състав на 1 капсула:
Каприлова киселина - 75 мг
Пау Дарко - кора - 75 мг
Черен орех - черупка - 75 мг
Масло от Риган на прах - 75 мг

Съдържание на дневна доза:
Каприлова киселина - 150 мг
Пау Дарко - кора - 150 мг
Черен орех - черупка - 150 мг
Масло от Риган на прах - 150 мг

Помощни съставки: Желатин.

Начин на употреба:
Като хранителна добавка, приемайте две капсули дневно с вода и храна.

Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар, ако приемате лекарства по рецепта.

Опаковка: 100 капсули