Celadrin, 500 мг, 90 capsules

Celadrin, 500 мг, 90 capsules

59.89 лв.
Видяно 6 пъти

Celadrin 500 мг 90 capsules

  • За здрави кости и стави
  • Подобрява ставната мобилност
  • За по-лесно усвояване
  • Помага при артрит
  • Има противовъзпалително действие
  • Подобрява подвижността на ставите
  • Няма странични ефекти


С течение на годините, ставите започват малко по малко да се износват и това води до нежелани последствия. Може да се стигне до развитие на артрит, скованост или неприятни болки. Celadrin е съединение, което е получено чрез сертификация на масла. Doctor`s Best създават този уникален продукт, като целта е да се понижат възпаленията и болките в ставите. 


Какво знаем за Celadrin?

За получаването на Целадрин се използват естерифицирани мастни киселини. Celadrin капсули е хранителна добавка, която има способността да понижава процесите на възпаление. Грижи се за здравето на клетките и тъканите в ставите. Celadrin 500 мг 90 capsules от Doctor`s Best хидратира ставите. Някои направени изследвания показват, че той възстановява увредените клетки в ставите и клетъчните мембрани. Може още да подобри еластичността и да подпомогне течното състояние. Този негов ефект е от изключително значение за клетките, които изграждат костите и сухожилията, тъй като са под постоянно напрежение и стрес. Притежава и добро възстановително свойство.


Как действа Celadrin капсули?

Celadrin капсули съдържа мастни киселини, които благоприятстват върху организма. Те помагат за намаляване на възпаленията, подобряват подвижността на ставите. Има силно противовъзпалително действие. Предпазва хрущяла от износване. Celadrin 500 мг 90 капсули от Doctor`s Best снема болките без да предизвиква странични ефекти. Използва се при възпаления, артрит, травми и хронични болести. Съдържа 6 мастни естера, като някои от тях са: лаурат, палмитат, олеат, миристат и други. Те от своя страна могат да осигурят добра хидратация на ставната тъкан. Подобряват еластичността. Този продукт може да бъде употребяван и от фитнес феновете, тъй като ставите са подложени на постоянно напрежение и затова е добре да се погрижим за тях. Добавката ви гарантира качество и сигурност. Помага при остеоартрити, натоварвания.

Препоръчителен прием: За възрастни: 1 капсула 3 пъти дневно, с или без  храна.
  
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90 

Състав в една доза Стойност %ПДД
Celadrin [патентована смес от въглени естерифицирани мастни киселини
(EFAC) на миристат, миристолеат, лаурат, олеат, палмитат и палмитолеат с тапиока]
500 мг


† Daily Value не е установено.

Други съставки: Желатин (капсула), целулоза.