Celadrin Complex with Glucosamine, 90 tablets

Celadrin Complex with Glucosamine, 90 tablets

69.89 лв.
Видяно 5 пъти

Не е в наличност


Celadrin Complex with Glucosamine 90 tablets

  • В подкрепа на ставите
  • За повече еластичност
  • Понижава болките
  • Предпазва от износване
  • Не е подходящ за вегетарианциКакво знаем за Celadrin Complex с Glucosamine?

Celadrin Complex with Glucosamine е продукт, който производителят Doctor's Best създава в подкрепа на ставите и тяхната гъвкавост. Като хранителна добавка на изгодна цена има мощни противовъзпалителни свойства и е лесно усвоима от тялото. Мастната киселина целадрин допринася за образуване на съединителната тъкан и възстановява състоянието на ставите. Без странични ефекти.

Ние Ви предлагаме един уникален по рода си продукт, с който вие и цялото семейство ще почувствате облекчение и комфорт. За цялостна подкрепа и грижа за ставите.


Как действа Celadrin Complex Glucosamine на таблетки?

При прием на добавка Celadrin Complex вие давате комфорт на вашите стави, тъй като тя помага за заздравяване на костите и хрущялите. Води до понижаване на болките, както и предпазва кръвоносните съдове. Подобрява вискозитета на течността в ставите и намалява тяхното износване. Глюкозаминът като съединение понижава възпаленията. Celadrin Complex with Glucosamine 90 tablets от Doctor's Best tablets помага при натоварвания, травми и болки. Използва се успешни при артрит, болки в гърба и коленете. Затова е подходящ и за активни спортисти, които ежедневно натоварват ставите. Може да помогне още при заболяване като глаукома.

Действа благоприятно при остеопороза, натъртвания и потиска дейността на някои външни фактори, които могат да ви причинят дискомфорт. Възпира възпаленията и напрежението в ставите. С този продукт Вие ще се почувствате сигурни и спокойни.  Всички съставки в продукта действат невероятно върху организма, предпазват го и осигуряват желания ефект. 

Препоръчителен прием: 

За възрастни: Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно. Вземайте с или без храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в доза  Стойност  %ПДД
Глюкозамин KCl 500мг 
Целадрин (патентована смес от естерифицирани въглерода на
миристат, миристолеат, лаурат, олеат, палмитат мастни киселини
и палмитолеат с тапиока)
500мг


† Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид.