Collagen Types 1 & 3 with Peptan, 1000 мг, 180 tablets

Collagen Types 1 & 3 with Peptan, 1000 мг, 180 tablets

41.19 лв.
Видяно 10 пъти

Collagen Types 1 & 3 with Peptan 1000 мг 180 tablets

  • Подобрява състоянието на кожата и забавя стареенето
  • Грижи се за здравето на костите и ставите 
  • Подобрява еластичността
  • Напълно чист продукт
  • Помага при бръчкиКакво представлява Collagen?

Колагенът е изключително важен структурен протеин, който заема много важна част в нашето тяло. Тип 1 колаген съставлява около 90% в тялото, а тип 3 е много важен за съединителната тъкан и нейното изграждане. Collagen взима участие в изграждане на ставите, кожата и сухожилията. Освен това той е важен за здравината и гъвкавостта на ставите.

Collagen тип 3 в комбинация с Тип 1 има невероятно действие върху човешкото тяло. Необходим е за изграждане на кожата, червата, стените на артериите, дори и на матката. С напредване на възрастта, дори още след 25-години значително се понижава нивото на колаген в тялото. Ниското количество, както и забавените процеси на биоситеза са една от основните причини за по-бързо стареене на кожата и тъканите. Кожата започва да се изсушава, появяват се бръчки и тя губи своята красота и еластичност.

Добавката Collagen Types 1 & 3 with Peptan 1000 мг 180 tablets от Doctor`s Best е един чудесен начин да поддържате кожата си здрава. 


Как действа Collagen Types 1 & 3 with Peptan?

Collagen Types 1 & 3 with Peptan 1000 мг 180 tablets подобрява състоянието на кожата и се грижи за здравето на вашите стави и сухожилия. Хранителната добавка на Doctor`s Best е съставена от колагенов чист протеин, който спомага за правилното развитие и растеж на тъканите. Може да допринесе за ензимната хидролиза в съставните аминокиселини, които са с ниско молекулно тегло. Това спомага за по-добрата абсорбция и по-лесното усвояване на колаген в организма.

Помага при подагрозен артрит, остеоартрит и болки в ставите. Може да се приема при заболявания като: ревматоиден артрит, пост-травматични болки и болки в гърба. Collagen Types 1 & 3 таблетки помага при болки във врата и при хронични заболявания. Помага за по-лесно възстановяване на съединителната тъкан и ставите. Използва се при уморени ставни връзки и болки в мускулите.

Продуктът може да се приема и от активни спортисти, тъй като помага за възстановяването след тежки тренировки. Има добри противовъзпалителни действия и обезболяващ ефект. Колаген на таблетки може да подобри качеството на съня, помага при тревожност и заздравява костите. Използва се за нормализиране на храносмилателната система, заздравява ноктите  и може да помогне за подобряване на зрението.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 таблетки сутрин и вечер, 30 минути преди хранене.

Дозировка: 3 таблетки

Дози в опаковка: 60 

Състав в доза Стойност %ПДД
Витамин С (като калциев аскорбат) 30 мг 50%
Натрий 10 мг <1%
Видове Колаген 1 & 3 3,000 мг


† %ПДД - не е установено

Други съставки: Целулоза, кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, магнезиев стеарат (растителен източник).

Не съдържа: ГМО и глутен

Важно: Не се препоръчва употреба на продукта в комбинация с протеини или добавки на прах.