Мили приятели, за нас е огромна чест да ви посрещнем в био магазини за здравословна радост JoyDay!

През есента на 2011 г. се осъществява една голяма мечта – отваря врати първият здравословен магазин JoyDay в София на бул. „Ген. Михаил Скобелев“ 38. А през 2012 г. се появява и вторият JoyDay магазин на бул. „Христо Ботев“ 41.

След усилена дейност и устойчиво развитие в сферата на здравословното хранене, през 2017 година започнахме работа и по онлайн проекта www.joyday.bg, който успя да съчетае всичко в едно и да ви бъде полезен, удобен и лесен за използване, където и да се намирате!

Следващият ни проект, който направи 2018 година успешна и изключително вдъхновяваща за нас, бе откриването на нашия склад на едро в гр. Стара Загора. Той представлява първият и единственият сертифициран по "био" склад за здравословни продукти в цяла Югоизточна България. С невероятен ентусиазъм започнахме нелеката задача да дистрибутираме своите продукти и в този регион на страната, защото вярваме, че хората заслужават чистите и качествени храни да бъдат по-лесно достъпни!

Нашето най-силно желание е да бъдем винаги до вас в стремежа към по-здравословен начин на живот във всякакъв аспект. За нас това никога не е било и няма да бъде просто работа. Всеки нов ден е ново вдъхновение и нова вълна от положителна енергия, която сме готови да споделим с вас, да повдигнем духа ви и да ви дарим здраве, радост и усмивка! Смятаме, че най-голямата ценност на био магазините е да ви бъдат верни помощници в избора да бъдете здрави!

Обичаме мисията си и с готовност сме на разположение за вас, с каквото и когато можем да помогнем. Уверяваме ви, че тук ще намерите всичко, което търсите! И освен това, с индивидуална грижа и внимание ще ви консултираме как да си го приготвите, за да ви бъде възможно най-лесно и най-полезно! Затова чувствайте се добре дошли и ни попитайте смело за всичко, което ви интересува. Ние с радост работим за вас!